Vidite li tajni znak

Da vam pamet stane - više nego nevjerojatne teorije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio je poslovni mogul, iza sebe je ostavio neka od najvrijednijih animiranih dijela svih vremena.

Walter Walt Disney rođen je 5. prosinca 1901. godine. Bio je crtač, animator, davao je glas za crtane likove i utemeljio korporaciju uz koju su odrastale generacije. Iako je njegov životni put vrlo zanimljiv, još je zanimljivija teorija vezana uz njegovu smrt.

Pogledaj i ovo showbuzz bio je lud za njom Preminula glumica koja je legendarnog kolegu izvukla iz pakla ovisnosti, zajedno su proveli 20 godina

Walt je bio strastveni pušač, palio je jednu za drugom iako je uvijek pazio da nikada ne puši kada su u blizini djeca. Taj porok na kraju ga je košta života. Da ima rak pluća saznao je potpuno slučajno kada je otišao na rendgen zbog stare ozljede na vratu. Liječnik je tada opazio kako nešto nije u redu s njegovim lijevim plućnim krilom. Napravljena je biopsija i pokazalo se da je liječnik s razlogom sumnjao na najgore.

11. studenog 1966. Waltu je odstranjeno plućno krilo, a liječnici su mu rekli kako mu je ostalo još šest mjeseci, ali moguće i dvije godine života. 30. studenog Disneyju je pozlilo i hitno je prebačen u bolnicu u kojoj je preminuo 15. prosince, 10 dana nakon 65. rođendana. To je službena verzija njegove smrti. Ipak, vrlo brzo pojavila se još jedna koja je daleko manje vjerojatna.

NAPUŠTENI OTOK 'S BLAGOM' Od 1999. godine zatvoren zbog misterija

Disney je navodno bio vrlo zainteresiran za mogućnost zamrzavanja tijela i održavanja u tom stanju sve dok znanost ne pronađe lijek za sve bolesti. Ne samo da je bio zainteresiran za tu mogućnost već se odlučio na taj korak kratko prije svoje smrti. S druge strane u tome ima logike, znao je da mu je ostalo još vrlo malo života, novac nije bio problem, ali problem je to što je zaleđivanje ljudi 1966. definitivno bila znanstvena fantastika. Prema nekima krionička komora s njegovim tijelom nalazi se ispod originalnog Disneylanda.

 

Kako bi naglasili točnost ove teorije, mnogi navode Waltove filmove poput 'Snjeguljice', 'Uspavane ljepotice'... ona je spavala 100 godina i onda se nekom magijom probudila, mlada i zdrava, a baš to je Walt, navodno, planirao napraviti. Vrlo vjerojatno i animirani hit 'Frozen' ide u prilog ovoj teoriji. Druga teorija vezana uz njegovo ime je ona kako je bio član misterioznih Iluminata. Ruku na srce, u današnje vrijeme većina svjetski poznatih faca optužena je za članstvo u Iluminatima, jer kako inače objasniti njihovu veliku slavu i bogatstvo.

Poruke koje su nam tajno slali: Više ih NIKADA nećete gledati na isti način!

Zanimljiv je i detalj da Disney logo sadrži tri šestice, vješto ukomponirane u slova. Pitate se čemu sve to? Razlog je jednostavan, mediji su najmoćnije oružje u rukama Iluminata, a Waltov posao je bio da ispire mozgove milijuna djece i pripremi ih za novi svjetski poredak. U prilog tome idu i brojne subliminarne poruke pronađene u njegovim animiranim filmovima.

Zaleđen ili ne, Disney je bio i ostao sinonim za bajkovite filmove uz koje smo svi odrastali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene