Davna snimka

ZATVORILA OČI OD SRAMA Severini poslali stare snimke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimke su nastale kada je Igor Kojić imao samo 6 godina.

Severina je objavila video-snimak zbog kojeg se srami. Smirite se, nije riječ o još jednom videu iz njezine privatne kolekcije već o snimci s koncerta u Domu sportova. Seve je tako pokazala da njoj godine ništa ne znače. Da je tome tako dokaz je snimka iz davne 1993. godine. Dakle, Seve je prije 23 godine izgledala sjajno baš kao što izgleda i danas. No, ona očito ne misli tako pa je na svom Facebook profilu napisala sljedeću objavu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

'Poslali su mi ovaj koncert iz 1993. i priznajem, gledajući ga, smijao mi se brk, malo sam zatvarala oči od srama, ali većinu vremena sam se divila hrabrosti. Pao mi je na pamet citat iz Smogovaca: ''Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali.''

OVDJE pogledajte nevjerojatnu baku koja je zasjenila Lanu Jurčević.

Severinina snimka svidjela se njezinim mnogobrojnim fanovima. Objava je dobila preko tisuću lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara: 'Kraljica i gotovo!', Najbolja!', 'Uvik si bila najjača', 'Kraljica uvijek bila, 'Jedna je Seve'.

OVDJE pogledajte viralni hit iz BIH. Apsolutnu zvijezdu tamošnjih lokalnih izbora.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene