Mračna strana Hollywooda

Silovatelji, zlostavljači, nasilnici... Crna lista na kojoj slavni ne žele biti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naime, lista holivudskih frajera koji su poznati po svom nasilništvu prilično je dugačka, a ono što je nevjerojatno je kako su se ne samo uspjeli izvući, već ih njihovi obožavatelji i dalje vole.

'Ne znam kako noću može spavati', rekla je Barbara Bowman krajem prošlog tjedna nakon što je ispričala kako ju je legendarni glumacBill Cosby seksualno zlostavljao sredinom osamdesetih. Ona je samo jedna u nizu koja je optužila glumca za seksualno uznemiravanja, ali je i Bill Cosby jedan u nizu holivudskih siledžija koji su trenutno pali u njegovu sjenu.

Pogledaj i ovo showbuzz bolje da su šutjeli Bijesni ispadi i sulude izjave slavnih koje su šokirale svijet: Oni se ne znaju kontrolirati

UPOZORENJE Uznemirujući video procurio u javnost!

Godišnje je u Hrvatskoj silovano 2.000 žena, a prijavljenih stotinjak!

Mike Tyson je osuđeni silovatelj, ali trenutno je zvijezda crtanog detektivskog serijala, koji je čak dobio ime po njemu – 'Mike Tyson Mysteries'. Bill Murray se našao u središtu pozornosti nakon što ga je bivša supruga optužila za fizičko zlostavljanje, a veliki ljubimac žena Sean Connery čak je u jednom intervjuu priznao da žene treba povremeno ošamariti. Woody Allena je nedavno njegova posvojena kćer Dylan Farrow optužila da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo sedam godina,  a sve je detaljno opisala u pismu kojeg je poslala New York Timesu.

Naravno, tu je i Roman Polanski, koji je silovao 13-godišnju glumicu i manekenku Samantha Geimer u kući Jacka Nicholsona. Osim što je ostao redateljska zvijezda, Hollywood ga je nakon toga čak i nagradio s Oscarom za 'Pijanistu'. Na dodjelu nije došao jer se bojao da će biti uhićen, ali u slavnoj dvorani Kodak zaorili su se pljesak i uzvici oduševljenja kada je Harrison Ford pročitao njegovo ime.

Ni Mel Gibson se nije proslavio u svojim odnosima sa ženama, a nasilničku povijest s nježnijim spolom imaju još Charlie Sheen, kojem je policija često kucala na vrata zbog fizičkih obračuna s bivšom suprugom, a zaradio je i kaznenu prijavu kada je bivšoj djevojci  Donni Peele razbio glavu o zid jer se nije htjela s njim seksati.  To nisu jedini njegovi nasilni obračuni sa ženama – na njih je bacao stolice, dovodio kući prostitutke, drogirao se pred vlastitom djecom, a jednu od svojih ljubavnica je skoro zadavio.

Sean Penn je dok je bio u braku s Madonnom bio teški alkoholičar. Jednu večer se napio, zavezao Madonnu za sjedalicu i satima je tukao. Nicolas Cage je jednom prilikom uhićen zbog obiteljskog nasilja, isto kao Josh Brolin koji je prije nekoliko godina premlatio svoju suprugu, također glumicu Diane Lane.

Svim ovim imenima možemo pridodati još i neke druge zvijezde kao što su Michael Jackson, R. Kelly, CeeLo Green, Julian Assange, Terry Richardson, Tupac Shakur, Gary Glitter i Chris Brown. U jednom šokantnom videu i Sean Connery govori kako bi žene trebalo šamarati!

Javne osobe trebale bi biti uzor u društvu, a nasilju ne treba promocija. Iz svega toga treba nešto i naučiti zato zaključujemo ovaj tekst zaključkom: 'Ne nasilju nad ženama u bilo kojem obliku'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene