Teorije i nagađanja

PREVIŠE JE OTKRIO! Iluminati krivi za smrt slavnog pjevača?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena legenda Prince, preminuo je u 57. godini. Njegovo tijelo pronađeno je u dizalu. Nakon pokušaja oživljavanja, proglašen je mrtvim.

Odmah nakon tragičnog događaja, smrt slavnog pjevača Princea Rogersa Nelsona postala je glavna tema društvenih mreža. Jedna od najnevjerojatnijih teorija je ona u kojoj se tvrdi kako su pjevača likvidirali Iluminati zato što je u jednom TV showu otkrio istinu o Novom svjetskom poretku, Iluminatima i chemtrailsima. Vrlo vjerojatno će teoretičari zavjere doći na svoje s obzirom da se i policija bavi smrću slavnog pjevača jer, kako pišu strani mediji, postoji mogućnost da se radilo o ubojstvu.

Pogledaj i ovo showbuzz zaista neobično Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju

Isti teoretičari zavjera tvrde kako je Prince pripadao tajnom društvu, ali nije želio imati nikakve veze s njihovim dijaboličnim planovima. Do tog zaključka su došli zbog toga što je pjevač vrlo često koristio simbole Iluminata poput trokuta u kojem se nalazi svevideće oko. 

2013. godine, u TV razgovoru, Prince je rekao kako su svi tek robovi i sluge na plantaži (odnosilo se to na planove Novog svjetskog poretka), naglasio je i kako smatra da Obama ima dobre namjere, ali za njega nije glasovao jer je pjevač pripadao Jehovinim svjedocima. Neki su uvjereni kako su za pjevačevu smrt krive njegove izjave u kojima razotkriva planove Iluminata, dok su drugi uvjereni kako se radi o čistoj gluposti.

Jedan od protivnika teorije zavjere je napisao, 'Žalosno je koliko je amerikanaca povjerovalo u teorije zavjere. Čini se kako na te fore najčešće padaju ljudi koji ne spadaju među intelektualce. Nije mi jasan izvor tih teorija. Živio som u 22 zemlje, ali se s time nigdje nisam susreo'.

Princea su najčešće uspoređivali s kraljem popa Michaelom Jacksonom, za čiju smrt neki također krive Iluminate. Prince je u svijetu showbizza slovio za 'Divu' i uvijek je govorio ono što misli pa je tako jednom prilikom izjavio da se Jacksonov album zove 'Bad' samo zato što na omotu nije bilo dovoljno mjesta za patetiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene