Pobjednica TLZP-a

Nives Celzijus o pobjedi: "Što ako gledatelji ne misle isto?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus pobjedila je u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Izvela je hit "Dani California" benda Red Hot Chilli Peppers.

Nives Celzijus pobijedila je učetvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". U finalnoj emisiji nastupila je kao Anthony Kiedis, frontmen Red Hot Chilli Peppersa, s pjesmom "Dani California" te tako potpuno oduševila žiri. Sretna Nives se nakon pobjede obratila svojim obožavateljima na Instagramu poduljom porukom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

"Najdraži moji, pobijedila sam. Ne moram vam reći da ja nikad u životu, ni u čemu što mi je doista bilo važno, nisam pobijedila (ne računamo "Čovječe ne ljuti se") Obuzeo me toliko neobičan osjećaj da sam ostala bez teksta, što se i dalo primijetiti u izvedbi pobjedničke pjesme. Samo sam razmišljala na toj pozornici kako moram nazvati djecu i javiti da je mamica pobijedila, znajući koliko će biti ponosni. Pomislila sam da ne postoji ljepša pobjeda. Ipak danas gledajući emisiju, pomislila sam: "A što ako gledatelji ne misle isto?" Ne bi bilo prvi put. Ove sezone dosta su se razilazila mišljenja žirija i publike. Večeras ste mi vi, gledatelji, omogućili nešto više od pobjede. Gledajući vaše glasove i uvjerljivu prednost, večeras ste mi omogućili da postanem najsretnija žena u Hrvatskoj, bar na kratko. Od početka sezone "Tvoje lice zvuči poznato", bodrili ste me, ljutili se kad ste mislili da su nepravedni prema meni, bili ste mi vjetar u leđa i zbog vas sam počela vjerovati da ja to mogu. Prvi put sam se osjećala u potpunosti ponosna jer sam znala da imam vas, meni nepoznate ljude koji me vole, vesele se, ljute, a poneki i zaplaču zbog mene. Sretna sam kad vidim koliko se radujete. Pišem vam iskreno do suza: Ovo večeras je naša pobjeda! I hvala vam što ste mi pomagali. Volim vas", napisala je Nives.

Obožavatelji su joj u brojnim komentarima čestitali na pobjedi, govoreći da je itekako zasluženo uzela pobjedu.

 

Najdraži moji, pobijedila sam Ne moram vam reći da ja nikad u životu, ni u čemu što mi je doista bilo važno, nisam pobijedila (ne računamo "Čovječe ne ljuti se") Obuzeo me toliko neobičan osjećaj da sam ostala bez teksta, što se i dalo primijetiti u izvedbi pobjedničke pjesme. Samo sam razmišljala na toj pozornici kako moram nazvat djecu i javit da je mamica pobijedila, znajući koliko će biti ponosni. Pomislila sam da ne postoji ljepša pobjeda. Ipak danas gledajući emisiju, pomislila sam: " A šta ako gledatelji ne misle isto ?" Ne bi bilo prvi put. Ove sezone dosta su se razilazila mišljenja žirija i publike. Večeras ste mi vi, gledatelji, omogućili nešto više od pobjede. Gledajući vaše glasove i uvjerljivu prednost, večeras ste mi omogućili da postanem najsretnija žena u Hrvatskoj, bar na kratko. Od početka sezone Tvoje lice zvuči poznato, bodrili ste me, ljutili se kad ste mislili da su nepravedni prema meni, bili ste mi vjetar u leđa i zbog vas sam počela vjerovati da ja to mogu. Prvi put sam se osjećala u potpunosti ponosna jer sam znala da imam vas, meni nepoznate ljude koji me vole, vesele se, ljute, a poneki i zaplaču zbog mene. Sretna sam kad vidim koliko se radujete. Pišem vam iskreno do suza: Ovo večeras je naša pobjeda! I hvala vam što ste mi pomagali. Volim vas #TLZPhr #UdrugaDebra

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene