Najzanimljiviji posao

SENZACIJA KOJA JE ZALUDILA SVIJET Stiže u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kseniya Simonova je postala poznata upravo zahvaljujući svojoj različitosti koristeći pijesak u stvaranju slika i priča.

Magazin Forbes 2014. godine Kseniyju Simonovu i njezinu umjetnost crtanja pijeskom kojom zarađuje za život, uvrstio je na listu 10 najzanimljivijih poslova na svijetu, a ove nedjelje njezin talent kojim fascinira cijeli svijet imat će priliku vidjeti i gledatelji Supertalenta u drugoj polufinalnoj emisiji uživo na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Branko Buzov, Maja Šuput, Supertalent ''kaj hoćete, utjerati strah u mene?'' Pogledajte zbog koga je Maja opsovala pred kamerama i vičući pobjegla sa svog mjesta: "Ovo je zastrašujuće! Di je zaštitar?"

Ova jedinstvena umjetnica odnijela je pobjedu u ukrajinskom Supertalentu 2009. godine kada je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti jezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom.

Iako pomalo neuobičajena tehnika za umjetnike, Kseniya je postala poznata upravo zahvaljujući svojoj različitosti koristeći pijesak u stvaranju slika i priča.

Umjetnost koju Kseniya stvara je čarobna. „Ono što ja radim jest da stvaram kazalište u svojoj glavi i to je moje unutarnje kazalište. Pijesak je vrlo pogodan animacijski mediji koji je vrlo fleksibilnog karaktera. Putem njega pokazujem što se događa u mojoj glavi i reprezentira likove koje ja mogu stvoriti u sebi.“ kazala je Kseniya u intervjuu za Gbtimes.
Iako je sve počelo kao hobi, pobjedom u Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase, postala je apsolutna senzacija, a sada putuje svijetom gostujući i crtajući za mnoge visoke dužnosnike i kraljevske obitelji.

Ideja i njezina vizualizacija najznačajniji su elementi animacije u pijesku na kojima počiva vrijednost te umjetnosti, a što je Kseniya pripremila za hrvatsku publiku, doznat ćemo ove nedjelje u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta. U novom izdanju popularnog showa Nove TV svoju priliku za ulazak u finale ima novih desetero polufinalista, a osim deset jedinstvenoh točaka bit će zanimljivo vidjeti i Ksenyju Simonovu koja već godinama oduševljava svojim iznimnim talentom.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obaveznopreuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene