NEPROMIŠLJENA KATY

Neuskusna šala: Slavna pjevačica razljutila fanove ''Je li ovo stvarno?''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brojni fanovi napali su pjevačicu Katy Perry zbog nepromišljenog komentara.

Katy Perry često objavljuje statuse na društvenim mrežama, a o posljedicama uopće ne razmišlja. Nakon što je svoju usporedila svoju crnu kosu s Barackom Obamom, Katy je izazvala bijes fanova.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Pjevačica je uživo na Instagramu odgovarala na niz pitanja fanova, a odgovor na jedno pitanje u vezi promjene njezine boje kose izazvalo je negodovanje brojnih fanova. Naime, neki su fanovi smatrali da joj je crna kosa puno bolje pristaje, a naživcirana Katy je razgovoru o toj temi stala na kraj nepromišljenim komentarom. Nakon što je je jedan obožavatelj rekao kako mu falu njezina crna kosa, Katy jepokušala biti duhovita i odbrusila ''Oh, stvarno? Da li ti fali i Barack Obama? Ok. Vremena se mijenjaju. Bok! Vidimo se poslije.'' rekla je pjevačica koja je nakon toga ubrzo prekinula snimanje videa.

Nakon što je usporedila svoju crnu kosu s Barackom Obamom fanovi su se obrušili na Katy Perry. ''Ponekad mislim da je svijet grozno mjesto. Onda se sjetima da Barack Obama ima više Grammyja od Katy Perry i odmah mi bude lakše'', ''Kakve veze ima Barack Obama i crna kosa?'', ''Je li ovo stvarno? Ako je, onda sam gotov s Katy Perry. Vremena se mijenjaju'', komentirali su fanovi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene