OTAC I SIN

PERIŠIĆ OPET POKORIO INTERNET Svojom fotografijom prikupio više tisuća lajkova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igrač Vatrenih osvojio je svoje pratitelje na Instagramu novom fotografijom koja je popularnija nego njegova 'kockasta' frizura.

Nakon što je Ivan Perišić oduševio sve pratitelje na Instagramu svojom otkačenom frizurom, ponovno je obradovao, ali i raznježio sve svoje obožavatelje.

 

A photo posted by @ivanperisic444 on

Pogledaj i ovo showbuzz Spreman za utakmicu Na Portugal sa šahovnicom oko glave: Navijače oduševila nova Perišićeva frizura

U pitanju je opet ljubav, ali ne prema nogometu i domovini, već prema svom sinu Leonardu. Utjehu nakon ispada s Eura Perišić je pronašao u svojoj obitelji. Jer, nema ništa ljepše nego ove ljetne dane provesti u krugu obitelji i zagrljaju svog sina.

Upravo takvu fotografiju je objavio Ivan. Fotka je sve oduševila. Prikupio je više tisuća lajkova, gotovo 300 komentara i puno komplimenata. 'Preslatki', 'slatkiš', 'kakav tata, takav sin,predivni ste', samo su neki od komentara koji su rastopili srca ovom zajedničkom fotografijom tate i sina.

27- godišnji Ivan svoju Josipu osvojio je u još u srednjoj školi.  Prije četiri godine dobili su sina  Leonarda, a potom i kćerkicu Manuelu, a obitelj Perišić trenutno živi u Italiji.

 

A photo posted by @ivanperisic444 on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene