Potraga za srodnom dušom

Vraća se na male ekrane: Otkrivamo voditeljicu showa "Ženim sina?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV kreće s još jednim proljetnim adutom. Kandidati će se, uz pomoć svojih majki, upustiti u potragu za srodnom dušom.

Nova TV uskoro kreće s još jednim proljetnim adutom, novim showom "Ženim sina?". Četvero kandidata uz pomoć svojih majki upustit će se u potragu za svojom srodnom dušom, a kroz tu avanturu života vodit će ih Irina Čulinović.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

"Do mog angažmana na Novoj TV došlo je prilično spontano, pa se još uvijek u isto vrijeme osjećam iznenađeno i uzbuđeno. Televizija je moja ljubav iz najranijih dana, iako me ipak obilježio radijski svijet. Sretna sam kao dijete što počinje ova televizijska avantura u kojoj iskreno uživam. Okružena profesionalcima i pozitivnom energijom, već osjećam kako će nova emisija "Ženim sina?" lako pronaći put do gledatelja. Riječ je o jako zabavnom formatu koji po prvi puta prikazuje stvarni odnos između mame i sina kad je riječ o jednoj od najvažnijih odluka, izbora životne partnerice. Komentari, očekivanja, razgovori između mame i sina - u isto su vrijeme nevjerojatno smiješni, ali i pokazuju koliko je taj odnos kompleksan, dubok i važan", izjavila je voditeljica showa Irina Čulinović.

"Ženim sina?" show je koji je premijerno prikazan 2006. godine u Nizozemskoj, a emitiran je u 16 zemalja svijeta u kojima je zabilježio veliki uspjeh. Četvero kandidata Marko, Igor, Elvis i Adnan upoznat će različite djevojke, a koje će od njih zarobiti njihova srca te hoće li dobiti i zeleno svjetlo od majki, uskoro ćemo doznati!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene