Oduševljava u bikiniju

Ima i čime: Domaća glumica ovog se ljeta ne prestaje hvaliti linijom od Dalmacije do Italije

Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) +0 Katarina Baban (Foto: Instagram) Galerija

Glumica i modna dizajnerica odmara se od poslovnih obveza u susjednoj Italiji te našoj Dalmaciji.

Domaća glumica i modna dizajnerica ne prestaje se hvaliti linijom.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Radi se o plavokosoj Katarini Baban, koju smo još nedavno gledali i u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

No nakon brojnih poslovnih projekata koje je odradila ove godine Katarina je našla i malo vremena za odmor. Za destinaciju je odabrala Jadransku obalu, na kojoj koristi svaku priliku kako bi se pohvalila linijom.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

30-godišnja Osječanka tako redovito obavještava svoje pratitelje na Instagramu gdje je, s kim i što radi, a na račun izgleda dobila je već puno komplimenata.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Posebno je oduševila neki dan fotografijom s jednako atraktivnom sestrom Lucijom, na kojoj su cure pokazale svoje pozadine sjedeći na molu, a zaradile su i više od 3700 lajkova.

Prije čarobne Dalmacije Katarina se zabavaljala u susjednoj Italiji, točnije na Siciliji, gdje se također nije skidala iz zanimljivih bikinija.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Iako je već gotovo tri godine u vezi s dečkom Igorom Subotićem, glumica i dizajnerica ga, za razliku od linije, ipak skriva od znatiželjne javnosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene