Nova 'it' cura

Zgodna plavuša o kojoj bruji cijeli svijet - Tek joj je 19 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je ljepotica s reklamnih kampanja svjetskih brendova – a jeste li znali da se zapravo zove Jelena?

Njezino vrijeme tek dolazi! Jelena Hadid, poznatija i kao Gigi  u modnim krugovima, trenutno je jedna je od najtraženijih modela i prava IT djevojka. Iako sada o njoj priča cijeli svijet, Gigi je u svijetu mode od svoje treće godine.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Što se događa? Slavna manekenka mrzovoljna stigla na večeru s prijateljima: Šuškanja o prekidu sa zgodnim pjevačem točna?

Manekenka Charlotte McKinney gola u reklami za hamburger koja će se prikazati na Superbowlu

Kao rođena LA-djevojka, zgodna plavuša nedavno je snimila i reklamu za poznati brend Guess a svi koji su vidjeli njezinu mamu slavnu manekenku Yolandu Foster, kažu kako je Gigi naslijedila dobre gene od nje. 

Nakon srednje škole otišla je u New York i tako počela raditi na svojoj karijeri, a brzo je dobila i naslovnicu za prestižni Vogue magazin, kao i kampanju za kozmetičku kuću Maybelline. 19-godišnja Gigi obožavateljica je odbojke, voli jahati, a u slobodno vrijeme poput svake mlade djevojke voli se fotkati i objavljivati sve na društvenim mrežama.

 

Osim toga, druži se i sa drugim slavnim uspješnim mladim damama. Nedavno je bila na odmoru s pjevačicom Selenom Gomez i manekenkom Kendall Jenner u Dubaiju. Ako ste bacili oko na ovu ljepotiocu, onda morate i znali kako je Gigi u dvogodišnjoj vezi s Codyjem Simpsonom.

Nova IT cura brzo nas je osvojila, a vas?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene