Čudo od djeteta

Dječak koji ima nevjerojatnu energiju! Tek mu je 12 godina, a ima moć očarati ljude

Christiyan Mitkov (FOTO: Youtube) Christiyan Mitkov (FOTO: Youtube) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christiyan Mitkov (FOTO: Youtube) +0 Christiyan Mitkov (FOTO: Youtube) Galerija

Christiyan Mitkov oduševio je ljude svojim talentom.

Christiyan Mitkov sudionik je Supertalenta koji se prikazuje u Češkoj i Slovačkoj. I ne samo da je sudionik već je dobio i zlatni gumb koji mu omogućava direktan prolaz u polufinale.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Ovaj dječak koji ima tek 12 godina želi u budućnosti postati pjevač, a kako je već sada svjestan svojeg talenta odlučio je to pokazati široj publici.

Stao je pred žiri najpopularnijeg talent showa na svijetu i odlučio otpjevati veliki hit Whitney Houston ''I Have Nothing''.

Christiyan ima nevjerojatno ugodan glas, a svojom je izvedbom dao sasvim drugi štih ovom vječnom hitu koji svakako spada među najbolje pjesme ove legendarne pjevačice.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta. Prvu epizode nove sezone ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene