Svi se vole

Žiri Supertalenta otkrio što nas očekuje u novoj sezoni: ''Kriteriji su nam se postrožili''

Supertalent (Foto: PR) Supertalent (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent (Foto: PR) Supertalent (Screenshot: Video) - 4 Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) +0 Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Audicije za najpopularniji show u Hrvatskoj "Supertalent" su počele, a članovi žirija otkrili su što nas očekuje u novoj sezoni.

U vrućim stolcima ovogodišnjeg Supertalenta ponovno će se naći isti članovi žirija. Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić i Davor Bilman provjeren su tim, no uloge su, kažu, podijeljene od samog početka.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Svi se međusobno vole, ali Maja i Janko priznaju da bez njih ništa ne bi bilo moguće. “Mi smo djeca, oni su roditelji, tak smo si mi to podijelili. Oni se svađaju, mi se ne svađamo. Da, i mi se volimo, oni se ne vole, ali se svi međusobno volimo. Bez nas bi show baš propao.“, otkrilii su simpatični Maja i Janko.

“Atmosfera je naprosto nastavak prošlogodišnje. Gotovo kao da nismo prestali snimati ovih par mjeseci. Naša tajna grupa zanimljivog naziva, koju neću otkriti, i dalje je bila aktualna zadnjih mjeseci.“, izjavila je Martina.

  Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur)

U prošloj su sezoni, kažu, mnogo toga naučili. “Zapravo najbitnija stvar je da bi trebali ostati mi mi, a ne glumatati nekakve uobičajene članove žirija, ovaj bi trebao biti ovakav, a ovaj onakav. Jer onda nije zanimljivo.“, rekao je Janko.

 

 “Mislim da su nam se kriteriji malo postrožili, jer prošle godine kako je nama bila prva sezona, nismo znali što možemo očekivati od kandidata, pa smo mi bili malo blagonaklonjeniji.“, rekla je Maja.
U ovoj će sezoni, obećava Maja, manje zafrkavati Davora, a katkad je teško, kažu, povući kočnicu i ostati ozbiljan.

  

“Ja se stvarno nikad nikome ne bi htio rugati i to ne radim, ali bilo je stvarno zabavnih kandidata, hahaha“, priznao je Janko. S njime se složila i Maja: “Najgore je kad dođe netko tko tu zaista tu nije trebao biti i onda mi trebamo dati neko mišljenje, a nama se smije. Mislim, mi smo samo ljudi od krvi i mesa, a nemreš se smijati, moraš reći čovjeku nešto pametno. To je teško.

A i ove godine nas očekuje mnoštvo zanimljivih i neobičnih talenata, ali i pregršt zabave.

Što nam još ovogodišnji Supertalent donosi, pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene