NA PARALELNIM KOLOSJECIMA

Voditeljica priznala: ''Oduvijek sam vodila višestruk život''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Četvorica neženja krenula su u potragu za onom pravom u showu ''Ženim sina?''. A kroz tu potragu vodit će ih Irina Čulinović, kojoj je pripala voditeljska palica.

Neženjama je odzvonilo. Četvorica kandidata kreću u osvajanje ženskih srca u showu ''Ženim sina?''. A kroz sve izazove pratit će ih i Irina Čulinović.  ''Ja njegujem u sebi nekoliko tih ekscentričnih ličnosti i apsolutno mi ne pada na pamet da propustim priliku da se dobro, dobro zabavljam. Ovaj show je sigurno izazov za mene'', otkrila je Irina Čulinović za IN Magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Dugo je vremena prošlo otkad Irinu nismo vidjeli na malim ekranima. No to ne znači da je ova majka, uspješna poduzetnica i radijska voditeljica mirovala. ''Ja sam oduvijek vodila višestruk život. Nekoliko paralelnih kolosjeka. Tako da sam se svo vrijeme bavila sa svojom tvrtkom. Imam konzultantsku tvrtku koja radi na projektima za farmaceutske kompanije i to još uvijek radim. Vrlo sam često glas na radijskim i tv-reklamama. U slobodno vrijeme mama. Tako da televizija da, ona se dogodi ponekad'', otkrila je Irina Čulinović.



Što kandidati showa ''Ženim sina?'' rade, Irina će najbolje znati, a ona će ih pokušati opustiti da se pokažu u pravom svjetlu.  ''Voljela bih da su opušteni, voljela bih stvarno da im se dogodi ljubav na ekranu, obzirom da je ljubav danas postala najcjenjenija stvar na svijetu. Do nje se u današnje vrijeme otuđenosti jako teško dolazi'', otkrila je Irina.

Ono što ovaj show razlikuje od drugih je i to što našim neženjama u potrazi za onom pravom pomažu majke. ''Biti mama u ovoj ulozi je prilično zahtjevno i ja sama razmišljam o toj ulozi sebe jednog dana. Nadam se da ću biti dobra svekrva nekome jednom, iako teško je izbiti iz glave taj osjećaj da je tvoj sin toliko dragocjen i da uopće ne znaš koja je ta koja bi se mogla pojaviti da bude taman za njega'', kazala je Irina. A Irina bi voljela da mame budu iskrene i da odmah svojim sinovima kažu da im se kandidatkinje sviđaju.

''Ne znam kako će se mame ponašati u toj ulozi jer to je situacija koja nije prirodna, posebno zbog toga što ima nekoliko djevojaka, treba dobro pogledati kakve su, izračunati, promotriti, trebaju se sklopiti i mamine i njegove želje. One bi po meni trebale reći što misle, s druge strane u konačnici pustiti da to bude njihova odluka što je jako teško. To je otprilike negdje na sredini'', otkrila je voditeljica Irina.



Kao nekadašnja uspješna kadidatkinja Celebrity MasterChefa Irina ima i formulu kako osvojiti srce naših neženja. Recept za sve djevojke prilično je jednostavan - Ljubav ide kroz želudac. ''Uvijek je taj začin ljubavi prisutan na tanjuru i mislim da koliko god naši muškarci danas bili moderni negdje su svi zapravo duboko u sebi prilično konzervativni kada je žena u kući u pitanju. Mislim da svaki muškarac voli ženu koja zna kuhati, domaćicu s kojom se može ponositi i reći ovo je moja žena napravila kolač, moja žena, kako ona okreće taj roštilj'', kazala je Irina.

Dobro se pripremite jer avantura zvana ''Ženim sina?'' uskoro počinje.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene