VELIKA OČEKIVANJA

Ima nekoliko uvjeta: ''Ne bi smjela biti napirlitana i ne mora biti nekakva miss''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

32-godišnji Igor svojoj je majci Marici priredio iznenađenje koje će pamtiti do kraja života. Odlučio se za nezaboravnu avanturu u showu ''Ženim sina" u kojoj će mu upravo mama morati biti od najveće pomoći.

Igor Bjelošević ima 32 godine i dolazi iz Brdovca. ''Bavim se sustavima tehničke sigurnosti, u slobodno vrijeme bavim se starim autima, psima i motorima'', kazao je Igor Bjelošević. A sada je krenuo u još jednu avanturu. Jedan je od kandidata showa "Ženim sina?". Svoju je mamu Maricu prijavom jako iznenadio. Kako kaže, takvo nešto od njega nije očekivala. ''Igor je uvijek znao reći ono što misli, otvoren je bio, nije bilo nikakvog skrivanja. Normalno da sam kao mama reagirala, pa čekaj da ti nešto kažem, ali nije imao vremena za nekakve diskusije. Što je rekao, to je tako i bilo'', priznala je Marica Bjelošević. Kako će teći njegova potraga za onom pravom, tek ćemo vidjeti. No od djevojaka očekuje da budu slične njemu.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

Igor je blizanac po horoskopu, i kaže, ima dvije strane. ''S jedne strane sam tradicionalan i takav tip, a s druge strane sam pomalo lud i otkačen. Idealna cura bi trebala biti kao ja. Spoj te dvije karakteristike''. ''Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, bilo bi poželjno da radi. Sama ljepota, pa donekle da bude skladna, ne mora biti nekakva miss'', kazala je mama Marica. A ne bi smjela imati ni neke od ovih karakteristika.  ''Ne bi smjela biti više napirlitana, šminkica samo. I da pred ogledalom provodi većinu vremena'', kazao je Igor. ''Pa slažem se. To je osnova za dalje, za zajednički život, treba imati i nekakve obaveze i poštovanje. Ako se netko bavi sam sa sobom, od toga nema sreće'', poručila je Marica.

Gospođa Marica već ima jednu snahu s kojom se dobro slaže, a to očekuje i od Igorove odabranice.''Ima toleranciju i uvažavamo jedna drugoj mišljenje i nema nikakvog suprotstavljanja. Tako bi bila i za drugu. Sad pogotovo bi možda bila još više tolerantna. Što je čovjek stariji, to je tolerancija veća'', priznala je Marica. "Ženim sina?" je show koji će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci.  ''Od showa očekujem prvenstveno da Igor bude zadovoljan jer si je on to poželio. Pa da sve to dobro prođe, ako si nađe buduću, bila bih sretna'', kazala je Igorova majka i dodala. ''S obzirom da nisam svaki dan ispred kamera, ja očekujem potpuno novo iskustvo, prije svega vrhunsku zezanciju i nešto novo u životu probati''. "Ženim sina?" je reality show koji je premijerno prikazan 2006-e, a prikazuje se u više od 16 zemalja svijeta. Svugdje je doživio veliki uspjeh, pa ne propustite svjedočiti rađanju novih ljubavi, uz mnogo zabave i smijeha.

Ako mislite da ste baš vi ona koja bi mogla osvojiti Igorovo srce, prijavite se na broj 060801802 ili na mail adresu zenimsina@novatv.hr.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene