lova preko krova

Svaka majka bi ih poželjela za zeta - ovo su bezobrazno bogati Hrvati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su bezobrazno bogati, šarmantni i sposobni! Donosimo TOP 5 najpoželjnijih hrvatskih poduzetnika multimilijunaša!

Novac pokreće svijet a to jako dobro zna gotovo 300 multimilijunaša Hrvata koji se poput većine ne zabrinjavaju kako u mjesecu spojiti kraj s krajem. Neki su toliko bogati da se od samog spomena cifri koje zarađuju čovjeku zavrti u glavi. Donosimo vam TOP 5 ljestvicu najpoželjnijih hrvatskih poduzetnika koji uz izdašne bankovne račune imaju i ono nešto čime osvajaju ljepši spol.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Bankovni računi s basnoslovnim iznosima, šarm i sposobnost... Čini se da uspješni poduzetnici prednjače na listi najpoželjnijih muškaraca. Ipak, najbogatije Hrvate rijetko ćete vidjeti u medijima.

Peto mjesto - Saša Cvetojević, poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Teško je nabrojiti sva polja na kojima Cvetojević djeluje, no krasi ga iznimna moć retorike pa je prošle godine proglašen najboljim komunikatorom prema izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Četvrto mjesto - Orsat Zovko, promotor borilačkih sportova, sportski menadžer i vlasnik televizijskih kanala koje prate milijuni diljem svijeta. Njegova ljubav prema borilačkim sportovima osigurala mu je luksuznu egizstenciju, a samo njegov TV kanal, posvećen borbama, procjenjuje se na desetak milijuna eura. Ipak, javnosti je možda najpoznatiji kao dugogodišnji menadžer Mirka Filipovića koji je zaslužan za njegov veliki sportski povratak. Svoju poduzetničku karijeru Orsat je obogatio i suradnjom s jednim od najslavnijih boksača ikad - Mikeom Tysonom.

Ovako doista žive mladi bogataši!

Treće mjesto - Emil Tedeschi. Ubraja se među najuspješnije hrvatske poduzetnike. Njegova kompanija jedna je od najvećih u regiji, a njezina se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 145 milijuna eura. U njegovim su vitrinama nagrade za menadžera i gospodarstvenika godine, a na računu iznosi do kakvih mi, obični smrtnici, ne znamo ni nabrojiti.

Drugo mjesto - Ivan Todorić. Sin Ivice Todorića možda je i najsamozatajniji poduzetnik s naše liste, no to ne umanjuje njegov magnetizam kojim privlači interes. Vrijednost tvrtke njegova oca je oko 582 milijuna eura. Nakon višegodišnje veze s Lanom Jurčević, najmlađi potomak dinastije Todorić, ljubovao je s fatalnom srbijanskom manekenkom Milicom Mihajlović.

I najpoželjniji hrvatski poduzetnik je...Davor Lukšić Lederer. Tridesetjednogodišnjeg voditelja hrvatskih poslova dinastije Lukšić krasi titula najbogatijeg Hrvata, a često ga se može vidjeti u društvu ljepotica na razuzdanim partyjima. Posljednji je put viđen na rođendanskoj zabavi Maje Šuput.

Iako mnogi smatraju da je lakše plakati u raskošnom dvorcu nego u trošnoj kolibi, za uspješnu su vezu, složit će se mnogi, ipak najvažniji ljubav i razumijevanje. Stoga ne očajavajte ako vaš muškarac nema puste milijune na bankovnom računu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene