Šime pjeva i oponaša telefon

SUPERTALENT Pričljiva papiga vlasnicima dovela socijalnu službu na vrata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šimina vlasnica Barbara otkrila nam je u kakve ju je sve situacije dovela njezina pričljiva papiga.

Supertalent euforija zahvatila je i Zagreb. Glavni grad pokazao se kao pravi rasadnik talenata. Na audiciji su sudjelovali svi - od najstarijih do najmlađih.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Među kandidatima našla se i papiga. Pričljivi Šime, ovog je puta pred našim kamerama šutio - jer se pripremao za nastup. No inače pjeva, oponaša telefonske razgovore. A svojom je pričom znao dobro zbuniti susjede.

'Bila nam je socijalna služba na vratima, rekli su da je jedna starija susjeda prijavila da ostavljamo malo dijete doma jer kad moja mama ide radit onda on kaže mamica ide radit, ajde budi dobar, hoće Šime bit dobar. Onda smo imali jednu situaciju sa poštarom. Dok sam ja bila u tušu poštar je pozvnonio i Šime je pitao tko je, poštar je rekao poštar je i tako jedno 10 puta, dok gospodin nije poludio i počeo lupat po vratima - gospodine jel me čujete, poštar je', otkrila je vlasnica Barbara. Tko je još bio na audiciji za Supertalent, pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene