USPJELE IZNENADITI

Zavirite u najmračnije pretince torbi poznatih Hrvatica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Torbe ženama ponekad služe kao prava skladišta. Muškarcima ovo zvuči nemoguće.

Inventura torbice misija je u koju se s vremena na vrijeme upusti svaka žena. Kako sadržaj nerijetko iznenadi i vlasnice, kako onda ne bi neutralne promatrače. Kako bi vidjeli što sve skrivaju ovi maleni predmeti ženskog obožavanja - zavirili smo u torbice poznatih Hrvatica. Neke su nas uistinu uspjele iznenaditi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

''Mobitel, češalj, maramice, ruž, maskaru. Što god treba, sve je kod mene'', otkrila je Lucija Lugomer, plus size manekenka, što sve sadrži njezina torbica

''Neke stare račune, šminku i povodac za psa'', priznala je sadržaj svoje torbice Sonja Lamut, modna dizajnerica. ''Ono što uvijek moram imati kod sebe je punjač za mobitel'', kazala je glumica Petra Dugandžić''Osvježivač daha i papirante maramice. Imam jednu fobiju koja se tako zove-strah od zadaha iz usta. Ja sam sklona toj fobiji'', priznala je glumica Ecija Ojdanić. Njezina kolegica, mlada glumica serije Zlatni dvori, Lana Ujević,  u svojoj pak torbici krije ključeve i kapi za nos.

A evo i kako dame objašnjavaju zbog čega su sklone poput hrčaka skupljati predmete u svojim torbama. ''Žene uvijek žele nekome pomoći. Misle da će se dogoditi izvanredna situacija, to je glavni razlog'', otkrila je Mija Dropuljić, urednica modnog portala. Velika ili mala, originalna ili klasična - budite sigurni da, kada je torbica u pitanju, svaka dama ima svoj favorit.

Što su još sve otkrile  naše dame pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene