Djeca su odrasla

Imali su zajednički plan, ali on ga nije doživio: ''Samoća mi pomaže da se vratim sebi''

Nenad Šarić, Sanja Doležal (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Nenad Šarić, Sanja Doležal (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Sanja Doležal dala je intervju u kojem je otvoreno govorila o svojem životu.

Na najdražu joj tržnicu poveli smo našu Sanju Doležal. Ondje nam je povjerila što najviše voli kuhati i koja se jela najčešće pripremaju u njezinu domu. Doznali smo i zašto je život u središtu Zagreba zamijenila onim na Mrežnici, koliko joj u kući nedostaju djeca te što se događa s Fosilima. Sa Sanjom se družila Lana Samaržija, novinarka IN Magazina.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal Kakva nostalgija Ovaj hit Novih Fosila danas izvodi Sanja, no u originalu ga je otpjevala njena nikad prežaljena prethodnica, sjećate se kako je tada zvučao?

Prvo što je kao djevojka skuhala bila je riža. I tada je, ne znajući da griješi, skuhala cijeli kilogram. Danas su iza nje ozbiljne godine kuhanja, a poneke svoje omiljene recepte Sanja priprema u rubrici Kuhanje je IN.

''Imam ja dovoljno godina, a kuham 30 godina. Kuham dugo i moji prijatelji kažu da sam dobra kuharica'', tvrdi Sanja Doležal.

Iako je cijelog života šetala zagrebačkim Dolcem, najdraža tržnica joj je ona u Karlovcu.

Prije nešto manje od godinu dana, Sanja se preselila u okolicu Karlovca, na obalu Mrežnice. U kuću, koju je davno s pokojnim suprugom Nenadom Šarićem, izgradila kao vikendicu.

''Nekako mi više paše, sad kad su se djeca odvojila, prije svega priroda koja me ispunjava, a drugo samoća, ali u tom smislu da se malo vratim k sebi'', otkrila je Sanja.

Povući se na selo bio je zajednički plan, no provela ga je sama. Prošlo je više od pet godina od suprugove smrti. Sanja je, kaže, shvatila da mora dalje.

Djeca su odrasla i svatko je odabrao svoj put. Luka studira matematiku, a Lea se odselila iz Hrvatske.

''Sin studira u Zagrebu, kćer je u Londonu, tamo se probija, traži svoj put. Upisala je jazz akademiju'', otkriva simpatična Doležal.

Nenad Šarić, Sanja Doležal (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Nenad Šarić, Sanja Doležal (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Što je još rekla Sanja pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene