Obožavaju našu zemlju

Holivudske zvijezde koje obožavaju Hrvatsku: "U Americi to košta 10 tisuća dolara, a kod vas 5"

Jason Isaacs (Foto: Dnevnik.hr) Jason Isaacs (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju A. J. Buckley (Foto: Dnevnik.hr) Jason Isaacs (Foto: Dnevnik.hr) Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Billy Campbell (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jimmy Jean-Louis (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Na televizijskom festivalu u Monte Carlu holivudske zvijezde su nam se pohvalile kako im je upravo Hrvatska ostala u najljepšem sjećanju.

"Lijepa naša domovino" - naziv je hrvatske himne, a s tim se stihovima slažu svi oni koji posjete Hrvatsku. Na televizijskom festivalu u Monte Carlu holivudske zvijezde su nam se pohvalile kako im je upravo Hrvatska ostala u najljepšem sjećanju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"Obožavam Hrvatsku, jedno od mojih omiljenih mjesta, ne govorim to jer si tu, tamo želim dovesti djecu i ženu. Bio sam tamo prije šest, sedam godina, bilo je mrak, sve, Split, Hvar, hrana, puno smo pecali, plesali, jedna od najljepših zemalja, imam još lavandu i križ. Želim obitelj dovesti", rekao nam je A.J. Buckley.

Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Snimao sam u Hrvatskoj, bilo mi je fantastično, vratit ću se, pozovite me. Serija Dig, kako je krenuo rat išli smo snimat u Hrvatsku jer su nam trebale scene iz Jeruzalema, bilo je puno Hrvata obučenih u Jeruzalemce, bilo je to smiješno, kada je to bilo 2014. pojeo sam puno tartufa, istira, sjećam se kako su jako skupi i jeli smo paštu i trufe i kad su mi počeli tartufe ribati, to u Americi košta 10 tisuća dolara, a ovdje kod vas 5 dolara. Obožavam vašu zemlju", otkrio nam je Jason Iasscs.

Billy Campbell (Foto: Dnevnik.hr) Billy Campbell (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Amaury Nolasco u Hrvatskoj je boravio u društvu najbolje prijateljice, glumice Eve Longorije, koja je svojedobno ljetovala u Hrvatskoj sa svojim bivšim suprugom. U Dubrovniku je prije tri godine bio i holivudski glumac Tim Daly. U vrijeme kada je Billy Cambpell posjetio Lijepu našu, bio je jedan od najpoželjnijih mladih glumaca jer je glumio u tada najpopularnijoj televizijskoj seriji "Dinastiji".

Što su nam još otkrili slavni svjetskih celebrityji, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene