Dobila dijamant

Lana uskoro ide pred oltar: Evo kako je neobično počela njezina ljubav sa Sinišom

Lana Gojak (Foto: Dnevnik.hr) Lana Gojak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak (Foto: Dnevnik.hr) +0 Lana Gojak (Foto: Sandro Sklepić) Galerija

Lana Gojak i njezin partner Siniša Bajt odlučili su se vjenčati.

Glumica Lana Gojak i njezin partner Siniša Bajt odlučili su se na velik korak - zaruke. Datum još nemaju i maksimalno su opušteni oko planiranja vjenčanja. "Je, dobila sam prsten, ali sam to čuvala u tajnosti jer je to nekako osobna stvar, ali sad s obzirom da je neko vrijeme određeno vrijeme prošlo, sad mi je ok pričati", rekla je Gojak.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 3 Stiglo je i to vrijeme Naša glumica s američkom adresom najavila veliki povratak nakon četiri godine: "Nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena"

Siniša i Lana upoznali su se prije osam godina, sasvim slučajno. On se iseljavao, a ona se useljavala u podstanarski stan. No, putevi su im se isprepleli nekoliko godina poslije. Lana je dugo živjela na relaciji Pula - Zagreb. No zbog ljubavi i posla se preselila u Zagreb. Iako vjeruje da se vjenčanjem neće ništa promijeniti, kako kaže, osjeća se bolje nego ikad. Konkretnih vjenčanih planova još nemaju. Ono što bi htjeli je da bude ove godine.

Lana Gojak (Foto: Dnevnik.hr) Lana Gojak (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Istražujemo neke opcije. Ja sam, naravno, imala neke ideje da je to na moru. Ima jedan spot od Gustafa koji mi stalno spominjemo da je ono livada, more, vjetar. Međutim, shvatiš vrlo brzo, kad ti je ograničen budžet, kad nisi milijarder, a ja to nisam, ni moj dragi, onda shvatiš koje su ti mogućnosti. Nažalost, te moje fantazije koje su mi bile u glavi se ne budu dogodile", dodala je Gojak.

No već zna tko će joj napraviti haljinu. To će prepustiti u ruke dizajnerice Marine Lacković Matić, čije kreacije i inače nosi.

A gdje će i kako provesti ljeto, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene