OMILJENI BRANDON

MILJENIK ŽENA Za njim su uzdisale, a on je snimao u skladištu sa štakorima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Teen ikona 90-ih Jason Priestley Ivani Nanut otkrio je zanimljive pikanterije iz doba svoje najveće slave.

Bile su to bezbrižne 90te! Ekipa serijala Beverly Hills 90210, na čelu s tadašnjom teenagerskom ikonom Jasonom Priestleyem, poznatijim kao Brandon Walsh, tada je bila na vrhuncu svjetske slave! I danas, 26 godina kasnije, Jason ne može pobjeći od uloge Brandona koja ga je očito obilježila za cijeli život.
Iako je izvana sve izgledalo idilično kultna serija zbog malog proračuna snimala se, vjerovali ili ne, u skladištu sa štakorima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Naša je serija zbilja bila geto. Bila je... Bila je sjajna na površini... A ispod toga bila je povezana
ljepljivom vrpcom i žicom. Svi su mislili da je bilo glamurozno, ali nije bilo. Nimalo glamurozno', priznao je slavni glumac kojem je odlazak iz serije, kako kaže, ostavio gorak okus u ustima.

'Taj dan kad sam otišao, da. Nije bilo zabave. Nije bilo ničega za mene. Izlaz je bio vrlo antiklimaktičan za mene. No to je u redu, bilo je kako je bilo', smatra Jason koji se povukao na vrhuncu slave.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene