BEZ SUVIŠNIH KRPICA

Podigla prašinu seksi fotkama: ''Ja sam se šokirala''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Radijska voditeljica i zvijezda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' podignula je puno prašine svojim fotkama.

Užurbani način života, malo sna i radni dan koji traje više od 12 sati kad-tad uzimaju svoj danak, a naše domaće zvijezde često na svojoj koži osjete što znači riječ stres.
''Dođe mi često da isključim telefon, da sve bacim sa strane i da odem, ali nisam se još na taj korak odlučila jer stišće sa svih strana'', rekla je Ivana Mišerić za IN Magazin. ''Maloprije, otišla sam u garažu na Langovom na minus 4 i sjedila u tišini'', priznala je Snježana Mehun.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Mnogi će preporučiti kako je najbolji lijek za to odlazak u prirodu. Uz to što će nas šetnja opustiti fizički i psihički, može nas čak i mentalno pomladiti.  ''Vrlo često idem u Maksimir, na Sljeme, živim pod Sljemenom pa  izađem iz kuće, idem šetati'', Aleksander Šekuljica, ELFS. ''Što češće, što sam starija, što češće, ali nije zbog sebe koliko zbog djeteta. Sin me nekako natjerao da više vremena provodim na svježem zraku'', rekla je Ivana Delač Đolo.''Svaki tjedan barem vikendom. Mislim, imam malo dijete i psa, a to nekako ide zajedno, ako ne zbog sebe, onda barem zbog njih'', priznala je Ana Maras Harmander.

Dobar način odmaranja u prirodi je i piknik. A ovako idealan piknik zamišljaju naše zvijezde. ''Vidim svježe pokošenu travu, da nije previsoka, da nema životinja, da nema previše mrava, debela deka, recimo drage osobe, prijatelji ili on - taj netko moj i puno dobre klope'', rekla je Ivana Mišerić. ''Idealan piknik, u bijelom, naravno. Sa bijelim šeširom, sa bijelom mrežicom, u nekoj bijeloj velikoj haljini'', kazala je Snježana Mehun.
A na idealni piknik Ivana Delač bi povela Juliju Roberts. ''Zato što sam primijetila da je vrlo vesela i da onaj njezin zarazni osmijeh, zarazi i nas ostale na 24 sata''. Snježana Mehun bi rado povela Brada Pitta. ''Zato što je solo. Zato što je najzgodniji muškarac svih vremena'', priznala je.

Kad smo kod večere u bijelom, to je jedna od najelegantnijih gastronomskih manifestacija na svijetu. Svi uzvanici moraju od glave do pete - nositi bijelo. ''Bijela je uvijek košulja. Pjesma je košulja plava, ali ja uvijek nosim najrađe bijele košulje. Uglavnom su to košulje, donje majice, rijetko kad je to ijedan drugi predmet'', rekao je  Aleksander Šekuljica. No bijela odijela kod muškaraca i nisu baš najčešći odabir. ''Meni je to o.k. Nisu mi loša bijela odijela, samo da nisu ona lanena, taj lan mi recimo baš i nije omiljen kod muškaraca. Ali ovako bijelo odijelo, bijela košulja ispod, nije to loše'' , rekla je Ivana Mišerić.

Radijska voditeljica i zvijezda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', često surađuje s modnim dvojcem Elfs. A nedavno su snimili kampanju za nakit koja je podigla veliku prašinu. u njoj je Ivana prikazana bez suvišnih krpica i tako je uspjela zagolicati maštu brojnim fanovima. ''Ja sam se šokirala. Kad su mi slali ljudi link, gledam, skinula se gola. A ja si mislim, čekaj, kad? Zašto ja to ne znam? A onda sam shvatila'', priznala je Ivana Mišerić. Iako o vjenčanju još ne govori, Ivana kaže kako bi jednog dana svoju vjenčanicu mogla prepustiti u ruke Ivana i Aleksandra. ''Apsolutno bih dala, ja njih jako volim, divni su ljudi, divni su kreatori, jako su talentirani. Mislim d bi to bila fina suradnja'', rekla je Ivana. S obzirom na komplimente koje prima, vjerujemo da će ta suradnja još dugo trajati.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene