Miss Supranational

Zagreb dobio novu Miss: Otkrijte najveći adut seksi Irene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebačke ljepotice natjecale su se za prestižnu titulu na drugom po redu natjecanju Miss Supranational Grada Zagreba.

Zagrebačke ljepotice borile su se za titulu najljepše na drugom po redu natjecanju Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Osam finalistica spremno je za Miss Supranational Hrvatske na jadranskoj obali. Ljepotice su nam povjerile je li za pobjedu na natjecanju ljepote presudan X-factor ili je sve u ljepoti?

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

"Budimo vrlo pošteni, ne biramo mi niti astrofizičarku, niti najbolju matematičarku, mi biramo ljepoticu, a ta ljepotica naravno da treba imati obrazovanje, kulturu, profesionalnost, ponašanje, sve ono što ženu čini lijepom", rekla je Sanja Bjedov, vlasnica hrvatske licence za Miss Supranational.

"Miss Supranational su inače latino style cure i traže cure s oblinama i da izgledaju kao J.Lo, Beyonce i taj stil", priča prošlogodišnja Miss Supranational Croatia, Petra Bojić. Dodala je i da među natjecateljicama na svjetskom izboru nije bilo animoziteta. Prijateljstvo se rodilo i između ovogodišnjih kandidatkinja na izboru za Miss Supranational Grada Zagreba. Ipak, pobjednica može biti samo jedna.

Irena Šimunović postala je tako misica. Otkrila je da su njen najveći adut oči i način izražavanja i odnosa prema ljudima. Što su nam otkrile ostale cure, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene