Svi ih znaju

I Hollywood navija za Vatrene! Luka Modrić i Dejan Lovren miljenici holivudskih glumaca!

Utakmice Hrvatska Island (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Utakmice Hrvatska Island (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Utakmice Hrvatska Island (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Utakmice Hrvatska Island (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

I dok većina svijeta trenutačno prati najvažniju sporednu stvar na svijetu, većina Amerikanaca radije uživa u američkom nogometu, bejzbolu ili košarci. Naša Ivana Nanut razgovarala je s holivudskim glumcima koji su joj priznali da Svjetsko prvenstvo ne gledaju. No neki europskog podrijetla prate i oduševljeno govore o vatrenima - Luki Modriću i Dejanu Lovrenu.

Nogomet možda jest najvažnija sporedna stvar na svijetu, no ako pitate Amerikance, čut ćete drugačiji odgovor. Na televizijskom festivalu u Monte Carlu većina holivudskih glumaca Svjetsko prvenstvo u nogometu ne gleda s jednakim zanimanjem poput nas. Možda zato što su Amerikanci ostali bez svjetskog prvenstava nakon 32 godine.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

''Ne znam zašto ali meni je to sramota. Volio bi da više gledam s ostatkom svijeta, volio bi da mjerimo u centimetrima, ili da temperatura je u celzijevima'', kazao je Ben Feldman.

Za vrijeme festivala u Monacu, hrvatska reprezentacija pobijedila je Nigeriju 2:0, a povijesna pobjeda nad Argentinom još se nije dogodila.

''Čekam vidjet Messija. Maradonna je dobio World Cup. Messi sve dobiva. Osim ako je protiv Hrvatske onda nemaju šanse'', govori Shemar Moore.

I dok su zvijezde američke popularne serije SWAT itekako bile u pravu, njihov kolega s Haitija, koji je u Los Angelesu osnovao nogometni tim Holywood United, obožava i naše Vatrene.

''Sjećam se World Capa 98. kada je Hrvatska počela tako dobro, impresionirala sve, al imala je lošu tekmu. Hrvatska ima super sportaše, svugdje imate talente. Volim Hrvate, Modrić, sjajan je, većina ih je u super klubovima'' kazao je Jimmy Jean Louis.

''Luka Modrić igra za Real, Lovren igra za Liverpool, moj tim. Na svjetskom prvenstvu vidiš zvijezde koje voliš i igraju za svoju zemlju. Ronaldo je bio impresivan'' govori Ioan Gruffudd.

Što su još rekli o nogometu pogledajte u našem video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene