Budi sjećanja

NAKON 20 GODINA ponovno zapjevala Euro hit 'Nostalgija'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović u ovotjednom izdanju zabavno-glazbenog showa IN magazina 'Petkom s Petkom' pokazala je sve svoje talente.

Članica žirija nadolazeće nove sezone 'Supertalenta', Danijela Martinović, okušala će se u glumi, sviranju harfe, a zapjevala je i s klapom. Danijela je ovog petka bila gošća emisije uoči svog koncerta u Lisinskom, a gledatelje je podsjetila na neke od najvećih hitova.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Bila je to prilika i za prvu izvedbu pjesme 'Nostalgija' nakon punih dvadeset godina, a pridružila joj se Lidija Horvat Dunjko s kojom je Danijela bila na Euroviziji kao članica grupe Magazin. Osim Lidije, Danijelu su u studiju iznenadili harfistica Doris Karamatić, vaterpolisti Mladosti te članovi Klape Kampanel kao i glumac Žarko Radić iz hit serije 'Kud puklo da puklo' koji je Danijeli udijelio neke korisne glumačke savjete.

Danijela je tako uživala u njegovom društvu i poduci iz glume, no ni Žarko nije mogao odoljeti da zajedno s Danijelom ne stane na binu i zapjeva. Tako je popularni oštrovački slavuj Sveto Tepavac na par minuta ličke gaže zamijenio pozornicom IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene