glumci uživaju

Godišnji iz snova: 'Naše su nam bolje polovice držale ručnike iznad glave'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odmor je završio i za glumce serije 'Zlatni dvori', svježi su se vratili nakon trotjedne stanke na set.

Obitelj na okupu - tako bismo mogli opisati susret Katarine Baban, Duška Valentića i Darka Milasa, koje ćemo od ove jeseni gledati kao Galoviće u seriji ''Zlatni dvori''.

Pogledaj i ovo showbuzz NOVA SERIJA NOVE TV OTKRIVAMO Detalje iz života vrhunske glumačke ekipe

'Moram priznat da su mi falili. Doputovao sam jutros. Na Visu sam sjeo na brod, došao do Splita i evo me, sad stigao i eto me na našu ravnicu. Ja se nadam da je ostala ista, odnosno još i ljepša, a to ćete vi vidjet kad nas budete gledali', rekao je Duško Valentić.

'Bilo je jako lijepo, pa nije čak ni bila mala pauza, tri tjedna je prilično dosta da se napune baterije, tako da ja sam se jako odmorila i mislim da možemo dalje', dodala je Katatrina Baban.

Glumačka postava odmarala se diljem obale Lijepe naše. A uz sunce i more lakše je bilo pripremiti se za nadolazeća snimanja.

'Ja sam bila u Budvi par dana, nažalost samo par dana. Onda sam bila malo u Puli i na kraju sam bila u Tribunju', rekla je Katarina Baban.

'Zapravo sunčali smo se, da dolje možeš pocrnit, a jedino gore mora glava bit u hladu i imali smo normalno naše bolje polovice koje su nam onda držale ručnike iznad glave, tak da, super je bilo', otkrio je Jan Kerekeš koji je sredinom prošle godine uplovio u bračne vode. 

Jan Kerekeš pauzu je iskoristio i za turneju s Kerekeš teatrom. A ovog ljeta je objavio i da je njegov bend Cold Snap ostao bez gitarista.

'Da, uzeli smo si malo pauzu. Imali smo neke turbulencije u bendu. Trebali smo ići na američku turneju i onda se evo nešto izjalovilo po pitanju našeg gitariste. Tako da, sad ćemo mi potražit novog čovjeka i krenut u nove ratne pobjede', objasnio je.

Radnja nove serije smještena je na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije. Uzbudljiva, napeta i intrigantna radnja sa sjajnom glumačkom ekipom zasigurno će osvojiti srca gledatelja.Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN magazina.

Pratite seriju Zlatni dvori i na Facebook profilu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene