Domaća ljepotica

Frankina nova odluka: 'Moram to završiti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka sa svojom boljom polovicom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, često uživa na različitim svjetskim destinacijama

Na posljednjoj konferenciji TEDeX-a, organiZAcije posvećene idejama vrijednim širenja, mogla su se čuti zanimljiva iskustva i životne priče uspješnih ljudi. Na njoj je nakon stanke zbog fakultetskih obveza nastupila i mlada pjevačica Franka Batelić. Dojmljiv je govor, među ostalima, održao i Goran Čolak, koji je postavio Guinessov rekord u ronjenju na dah te nam slikovito opisao kakav je osjećaj pod vodom biti pune 23 minute.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

'Mislim nije me fax toliko oduzeo, to je više bila moja odluka da moram to završiti, dala sam se sad u red, rad, disciplina mode i to je to. Stavila sam aparat za zube', kaže Franka Batelić.

Franka nam je priznala kako bi voljela uskoro snimiti kvalitetan album, a izuzetno je ponosna na činjenicu da je imala priliku učiti na prestižnom glazbenom sveučilištu Berkley, na kojem je upoznala i brojna svjetska imena.

Jedan od najomiljenijih domaćih parova već su neko vrijeme u vezi, pa su počela i šuškanja oko braka

'Bio je Bruce Springsten, od Beyonce tata nam je držao nekakvu radionicu smiješnu, moja profesorica je bila back-vokal od Beyonce tako da nam je i te nekakve stvari pričala, ali to su većinom ljudi koji rade ozbiljne poslove, genijalni glazbenici, više nego što sam mogla očekivat', kaže Franka.

Franka sa svojom boljom polovicom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, često uživa na različitim svjetskim destinacijama, a tvrdi da ju je Brazil posebno očarao.

'Evo u Brazilu je bilo super, to je bilo nešto nezaboravno. Rio je grad mojih snova, samo to. To je to', priča Franka.

Zanimljivo predavanje održao je majstor grafita i jedan od pionira ulične umjetnosti na našim prostorima Slaven Kosanović Lunar, koji je svoje izložbe imao diljem svijeta, a u Zagrebu je upravo zatvorio posljednju, naziva Kontinenti, na kojoj je prikazao i nepostojeći, osmi.

Tema Lunarovih crteža su i životinje, a posebno su ga očarale mačke.

Goran Čolak, koji je postavio Guinessov rekord u ronjenju na dah, otkrio nam je kakav je osjećaj biti pod vodom 23 minute te o čemu u tim trenucima razmišlja.

Mnogo je veći izazov, kaže Goran, plavetnilo, ali i tama koju pružaju morske dubine.

Poruka svih govornika je da ne prestanete pokušavati ostvariti svoje snove pa se možda u budućnosti, poput njih, nađete u ulozi predavača.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene