Ljutita supruga

Dejan Lovren o golišavim fotografijama: 'Bilo me sram'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Bio sam jako ljut zbog toga. Prva prouka ujutro koja me dočekala bila je od žene koja je rekla - sramota', rekao je nogometaš...

Novinarka inMagazina, Svjetlana Matić, u Liverpoolu je posjetila hrvatskog reprezentativca koji se nakon Svjetskog prvenstva našao na listi najzgodnijih nogometaša.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity bebe 25 beba stiglo u domove poznatih obitelji

Dejan Lovren je prvi put ugostio hrvatsku TV ekipu u trening kampu engleskog kluba Liverpool. Poznati nogometaš otkrio nam je kako mu se sviđa Engleska, koliko mu znači podrška supruge te koliko ga je usrećilo očinstvo.

Najviše vremena provodim u kampu, 9-10 sati dnevno. Sretan sam, puno sam sretniji u Liverpoolu. Ispunila mi se želja da sam potpisao za jedan od najvećih klubova na svijetu i ponosan sam na sebe zbog toga. Želim uživati u ovim godinama kolko imam ugovor. Volio bih tu i završiti karijeru', rekao nam je Lovren.

Dejan Lovren još je jednom zaludio obožavateljice diljem svijeta

Kada je prvi put čuo pjesmu 'You'll never walk alone', naježio se.

'Naježio sam se kad sam je prvi put čuo. Naježim se svaki put kad igram, kao i na našu himnu. To je kod svakog nogometaša tako, ne može se to opisati', rekao je nogometaš.

Otac dvogodišnje djevojčice Elene tvrdi kako ga je očinstvo jako promijenilo: 'Zaista mislim da sam najbogatiji čovjek na svijetu. To svako otac zna, pogotovo ako imaš curicu. Obožavam kada je dovedem i odvedem u vrtić, jako puno vremena provodim s njom.'

Za suprugu Anitu kaže da je najviše poštuje zbog toga što se odrekla puno toga zbog života u inozemstvu.

'Moraju ljudi shvatiti da je to težak život. Nije to tako lako, otići u inozemstvo. I ona se puno toga odrekla, kao što sam se i ja. Ni ona ne viđa svoju obitelj koliko bi voljela i zbog toga je poštujem. Znam da joj je nekad teško, ali jednostavno to je život. Ne može sve biti savršeno', kaže nogometaš.

Za drugo dijete, kaže, ima vremena. Ponosan je i na svog brata Davora koji igra poziciju napadača u Dinamovoj školi.

'Volim ga savjetovati jer znam što ga čeka. Težak je to put jer on ima 16 godina, još je klinac. Vidi svoje frendove kako idu van, a on se mora pripremati za trening, školu ili subotnju utakmicu. Polako, ne treba ga dignuti u nebesa, ali što je, je, talent je', kaže ponosni brat.

Kaže da je najveći kritičar sam sebi, a kad ima lošu utakmicu, zagrli svoju Elenu i igra Playstation jednostavno da zaboravim utakmicu. Nakon utakmice nisam baš pretjerano razgovorljiv tako da žena zna u kakvom sam stanju i ostavi me na miru nakon utakmice', smije se Lovren.

A evo što kaže na činjenicu da je nakon Svjetskog nogometnog prvenstva i objave golišavih fotografija dospio na listu najzgodnijih nogometaša svijeta.

'Pitam se zbog čega sam tamo dospio? Lijepo je to čuti, ali mi nije bilo lijepo taj dan zbog one golotinje. Tad mi je žena najviše patila. Bio sam jako ljut zbog toga. Prva prouka ujutro koja me dočekala bila je od žene koja je rekla - sramota. Mene je stvarno bilo sramota. Koliko god to lijepo zvuči kad ti kažu da si zgodan, nije mi drago zbog obitelji, mojih, svi su to vidjeli', otkrio nam je nogometaš.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene