Ljubili bi, ali nemaju koga

VIDEO Bivši supružnici ponovno zajedno

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su se razišli, bivši bračni par ostali su dobri prijatelji, te tvrde kako između njih nije došlo do kraja ljubavi!

Nekadašnji supružnici Vlado Kalember i Ana Rucner par su sasvim drugačiji od ostalih. Dok je njihova ljubavna priča možda prošlost, ona glazbena očito tek počinje. Jedna od najpoznatijih hrvatskih violončelistica vrlo rado pjeva, pa tako ne čudi što je s bivšim suprugom snimila novi duet za pjesmu 'Ljubio bih, ali nemam koga'.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

Već odavno uvježban duo, s pjesmom će se natjecati ovog ljeta na Etnofestu u Neumu.

Ana Rucner uhvaćena u zagrljaju bogatog nasljednika!

'Inspiracija je jedan zapravo dosta stari tekst čovjeka s kojim ja jedan jako dugi niz godina surađujem, još iz doba dok je svijet bio jako mlad, znači preko trideset godina Željka Pavičića. To je bio muški tekst i onda sam ja samo onako pogledao i rekao može li 'Ljubio, ljubila', može i gotovo', rekao je Kalember.

'Kad je Vlado rekao pjesma 'Ljubio bih, ali nemam koga' meni se to jako dopalo i htjela sam zapravo isto biti dio te pjesme. Ne mogu reći ljubio bih, ali je to uspješno napravljen duet ljubio bih, ljubila bih', dodaje Ana.

Inače virtuozna klasičarka Ana ima skrivenu ljubav prema nekim drugim vrstama glazbe, otkriva nam Vlado.

'Kada bi inače sjeli u automobil koji smo vozili nas dvoje, kada bi čuli klasiku, to znači da sam ja zadnji vozio, a kada bi čuli nešto polunarodnjak onda je Ana vozila prije toga', otkriva Vlado.

Iako se u pjevačkim vodama snalazi kao riba u vodi, od Ane ipak ne možemo očekivati da se odvoji od svojeg violočela i trajno posveti pjevanju. A iskusila je Ana i kako je to biti na naslovnici jednog erotskog romana. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene