Uskoro svjetska premijera

Spektakularan filmski projekt: Holivudski glumci dolaze u Istru

Costats Mandylor i Tom Sizemore (Foto: Getty) Costats Mandylor i Tom Sizemore (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Costats Mandylor i Tom Sizemore (Foto: Getty) Tom Sizemore (Foto: Getty) +0 Costats Mandylor (Foto: Getty) Galerija

Tom Sizemore i Costats Mandylor dolaze u Istru kako bi snimili filmski triller "C.L.E.A.N".

Holivudski glumci Tom Sizemore i Costats Mandylor dolaze u Istru snimiti filmski triller "C.L.E.A.N". U Istri počinje snimanje filma čiju produkciju potpisuje producent Dream Team Pictures, Vjekoslav Katušin uz koproducenta Puljanina Janija Zomborija Banovca iz Filmskog centra Istre, a redatelj je filma Talijan Aurelio "Toni" Agliata.

Pogledaj i ovo Tom Sizemore Pronađen je u nesvijesti Glumac Tom Sizemore hitno je prebačen u bolnicu gdje se bori za život, liječnici polažu male nade

Costats Mandylor (Foto: Getty) Costats Mandylor (Foto: Getty) Foto: Getty

Vjekoslav Katušin koji je već u Hrvatsku doveo holivudskoga glumca Erica Robertsa i ovoga puta dovodi velika holivudska imena u Hrvatsku kako bi u Puli snimili film. Uz poznate holivudske glumce u filmu će glumiti i poznati njemački glumci Jenny Paris, Maik van Epple, Fred Lobin, Agnes Burger, Marisa Mattioli, Švicarac Angelo Borer te hrvatski glumci Jani Zombori i Mateo Kliba.

Tom Sizemore (Foto: Getty) Tom Sizemore (Foto: Getty) Foto: Getty

Film "C.L.E.A.N" je mystery triler u kojem se radnja odvija unutar udaljenog rehabilitacijskog sanatorija u koji dolaze četiri nova pacijenata sa specifičnim emocionalnim oštećenjem. Prolaze kroz pakao otkrivajući i izdržavajući metode zlokobnih liječničkih postupaka, pokušavajući ostati živi. Za snimanje filma bit će korištene lokacije u Puli, a cijeli filmski projekt dodatno će promovirati Istru, što je iznimno velika promocija za Hrvatsku kao filmske destinacije. Svjetska premijera filma bit će održana 2018. u Los Angelesu, zatim u Berlinu i Zagrebu. Po završetku premijere film će biti prikazivan u kinima diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene