Dobra pjesma

Vratio se Edo Majka: Poslušajte novu stvar

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja svoj novi fantastični bend i video-spot pod nazivom „Ne mogu disat“.

Od Edinog posljednjeg singlea „Ojojoj“ prošlo je skoro godinu dana i mnogi su s uzbuđenjem čekali novi materijal popularnog Glavatara.

Pogledaj i ovo Edo Maajka Iskreno progovorio Edo Maajka otkrio kako se bori sa zdravstvenim problemom koji ga već dugo muči: ''Ne postoji jedinstvena formula''

Za nove pjesme i novi album, okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich, „faca“ je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom i nastupao kao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Postavši ambasadorom brenda Honor, Edi se pametni telefon Honor8 nametnuo kao vjerni saveznik koji se uz njega, pojavljuje u spotu za pjesmu „Ne mogu disat“. Za spot je zaslužna Pulsar produkcija, redatelj Dario Lonjak, scenarist i producent Velimir Grgić, direktor fotografije Vedran Rapo te montažer Valent Balun.

Pjesmom „Ne mogu disat“ Edo Maajka najavljuje prvi koncert s novim sastavom i to 18. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

„Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirat nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu sa ovim momcima.

Sve ovo vidim ko neki svoj novi početak, svirat ćemo čak 5 novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbacit van. Ovo mi je prva svirka s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se”, poručio je Edo Maajka.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene