Zaklada Ana Rukavina

Slavimo život: Prikupljeno 1,16 milijuna kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaklada Ana Rukavina održala je tradicionalni 9. po redu božićni koncert 'Želim život' na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Koncert se održava u sjećanje na Anu Rukavinu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih osam godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade.

Pogledaj i ovo Davor Bilman "Vidimo se! " Evo gdje vas Davor Bilman očekuje u što većem broju, no dolazak nije jedina opcija: "Ako slučajno ne možete doći..."

Marija Rukavina uoči humanitarnog koncerta 'Želim život' - Otkrila nam što joj daje snagu u životu

Pozivima slušatelja prikupljeno je 1,160,000 kuna, a zvati humanitarni broj 060 9000 možete vati sve do 31. prosinca i tako donirati 5,00 kuna (plus PDV) i pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.

Atmosferu će na glavnom zagrebačkom trgu zagrijavati Giuliano, Halid Bešlić, Psihodomodo Pop, Ivan Zak , Opća opasnost, Maja Šuput, Boris Novković, Hari Rončević, Adastra, Jasmin Stavros, Metessi & Zvijezde, Đani Stipaničev, Neda Ukraden te Lana Jurčević.

Zahvaljujući zalaganju Zaklade Ana Rukavina u sklopu KBC-a Zagreb otvorene su javna i privatna Banka krvi iz pupkovine, a iz hrvatskog nacionalnog Registra i Banke krvi iz pupkovine izdano je ukupno 43 transplantata za hrvatske i inozemne pacijente. Kroz izravan prijenos gledatelje će voditi Mia Kovačić, Dorijan Elezović, Romina Knežić, Petar Pereža, Igor Mešin i Rene Bitorajac.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene