zaruke u tajnosti

Rekla je "da"! Marin Čilić ženi atraktivnu Kristinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš najbolji tenisač konačno je kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku Kristinu Milković.

Marin Čilić trenutno proživljava najbolje dane svog života. Iako mu je u finalu Wimbledona pobjeda za dlaku izbjegla, Marin nema razloga za tugu. Iza njega je jedna od najuspješnijih sezona u karijeri, a osim na terenima našem tenisaču ruže cvjetaju i u ljubavi. Marin je nakon osam godina veze zaručio svoju atraktivnu djevojku Kristinu Milković koja je bez imalo premišljanja rekla "da", piše Story.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

Sretnu vijest potvrdili su izvori bliski sportašu, ne otkrivši detalje romantičnog čina. Glavni akteri vijest o zarukama nisu komentirali, a za komentar nije bila raspoložena ni Kristinina majka Draga Milković. Inače, Marin i Kristina trenutno se odmaraju u Dubrovniku gdje je 2008. godine planula njihova ljubav tijekom održavanja Davis Cupa na kojem je Kristina radila kao hostesa.

"Ponosan sam na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora", otkrio je Marin prošle godine u intervjuu za IN magazin. Izjavio je tada i da za brak još nije spreman jer, kako je kazao, "još uvijek slaže kockice". Čini se da su se sve kockice u godinu dana posložile jer je Marin svoju Kristinu konačno odlučio odvesti pred oltar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene