Sve se mijenja

VREMEPLOV Evo što su radili i kako su izgledali prije samo 5 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pet godina u Hollywoodu zapravo je jedna vječnost. Ovakva je situacija bila 2011., a u tih pet godina nećete vjerojati koliko se toga promijenilo.

Pet godina u svijetu showbiza zapravo je vrlo dugo razdoblje. Neki su se stigli zaljubiti, vjenčati, dobiti djecu i rastati, neki su bili najbolji prijatelji, a danas su smrtni neprijatelji. Donosimo vam fotografije od prije pet godina iz svijeta showbiza, jer vrijeme tamo dvostruko brže leti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Taylor Swift i Katy Perry

2011. su se družile i bile odlične prijateljice, no njihova imena ćete danas čuti zajedno samo zato jer je Taylor napisala pjesmu 'Bad Blood' zbog Katy ili uz ime pjevača Johna Mayera, koji je navodno još jedan razlog zbog kojeg su popularne pjevačice od prijateljica postale neprijateljice.

Kim Kardashian i Kris Humphries

Poznata starleta se 2011. udala za košarkaša s kojim je bila u braku samo 72 dana prije nego što se odlučila rastati od njega. Svi znamo što se kasnije događalo s Kim - rodila je dvoje djece i udala se za repera Kanye Westa, koji svojim ponašanjem stvara probleme njezinoj majci Kris Jenner.

Adele

Planetarno popularna Adele te godine objavila je svoj kultni album '21', te je to ljeto prohodala s budućim ocem svog sina, za kojeg je navodno i zaručena. Uzela je dugu pauzu, rodila sina, osvojila Oscara te se prošle godine ponovno vratila na glazbenu scenu kao prava kraljica s albumom '25'.

Jennifer Lawrence

Prvi put je 2011. godine prošetala oskarovskim tepihom, jer je tada bila nominirana za glavnu ulogu u indie filmu 'Winter's Bone', a sljedeće godine ostvarila je svjetsku slavu kao Katniss Everdeen u 'Igrama gladi'. Od tada je nominirana još tri puta za Oscara, jednog je i osvojila, a prošle godine je zaradila 52 milijuna dolara.

Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint

Bila je to premijera zadnjeg nastavka 'Harryja Pottera'. Od tada je ovaj čarobni trio rijetko viđan skupa, jer su im karijere krenule drugim putevima. Radcliffe je radio na mračnim i dramatičnim projektima, Watson je bila uzela malu pauzu od glume, te odlučila studirat. Naravno, vratila se na velike ekrane, dok Grint nije uspio ostvariti značajniju ulogu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene