Zavirite na vjenčanje

Detalji s vjenčanja Marina Čilića! Što je rekao Marinov otac, a što župnik koji ih je vjenčao

Vjenčanje Marina Čilića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vjenčanje Marina Čilića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Marina Čilića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vjenčanje Marina Čilića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Donosimo vam detalje s vjenčanja Marina Čilića koji je prošlog vikenda oženio Kristinu Miklović.

Cavtatska riva bila je poprište jedne od najglamuroznijih svadbi ikad održanih u ovom malom mjestu. Jedan od najboljih svjetskih tenisača Marin Čilić, u srpnju prošle godine, zaprosio je lijepu Kristinu Milković. Devet mjeseci kasnije stali su pred oltar.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

Kristina i Marin svoju ljubav ne kriju i rado se fotografiraju za društvene mreže. No izjave i komentare za javnost nerado daju. Zato se njihov odnos često opisuje kao tajanstven. Uzbuđeni Marin u crkvu je stigao petnaest minuta prije Kristine.

Vjenčanje Marina Čilića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vjenčanje Marina Čilića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Ljubavna priča Kristine i Marina počela je na Davis cupu u Dubrovniku prije deset godina. Kažu da su se zaljubili na prvi pogled.

''Deset godina je prošlo da se njih dvoje znaju, koliko dobro poznajete Kristinu? Ma nemam ti ja pojma koliko se njih dvoje zabavljaju to mene ne interesira ja što vidim sve je ok, a sad ćemo vidjeti'', kazao je Marinov otac Zdenko.

Marin je u nekoliko intervjua isticao kako mu Kristina donosi sreću na turnirima, na kojima ga često prati. Svjetskim medijima za oko je zapeo njezin profinjeni stil, koji je do izražaja došao i pri odabiru vjenčanice.

Iz krugova bliskih mladenki doznajemo kako je po vjenčanicu otputovala u London i da nosi potpis kreatora Oscara De La Rente.

Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

''Prekrasna je vjenčanica. U engleskoj smatramo velikim zadovoljstvom prisustvovati vjenčanju Marina Čilića i njegove mladenke. Marin izgleda zapanjujuće'', kazala je turistica iz Velike Britanije koja je pomno pratila vjenčanje.

Dok je u crkvi trajao svečani obred, ispred nje su uzbuđeni čekali brojni turisti, od kojih su mnogi prepoznali čuvenog tenisača.

Sudbonosno da mladenci su izrekli pred stotinjak uzvanika u prelijepoj crkvi Svetoga Nikole. Župnik koji ih je vjenčao bio je prezadovoljan te je obred ocijenio čistom peticom.

Odlično,a zato što su mladi zgodni lijepi pametni, a onda je to sve kako ide lijepo. Treme je bilo i kod njih i kod mene'', kazao je župnik Mato Karamatić.

Nakon vjenčanja roditelji su bili preuzbuđeni.

''Srce puno, osjećaji su na maksimumu, bilo je prekrasno. Bilo je vrlo intimno'', kazao je otac Zdenko Čilić.

Mladence i uzvanike zabavljao je, između ostalih, i Gibonni.

''Ne smijem ništa reći. Moram šutjeti. Tajna je da sam tu. I ja sam uzbuđen i sretan sam da sam tu'', kazao je Gibonni. Što su još rekli uzvanici, pogledajte u video priči.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene