Euforija na vrhuncu

Nezaboravni nastupi - gole grudi, morski psi i srednji prst

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove godine organizatori Super Bowl-a priredili su pravu poslasticu što se glazbenog dijela programa tiče. Vrijeme je da se prisjetimo nekih od najboljih izvođača.

Ove godine čast da nastupe u poluvremenu sportskog spektalka Super Bowl-a dopala je Coldplayu i Beyonce, imena koje garantiraju 15 minuta odlične zabave. Pojaviti se u showu Super Bowl-a već je dugo vremena stvar prestiža, a organizatori pozivaju samo najveće zvijezde koje se rado odazovu jer znaju da će imati minimalno 110 milijuna gledatelja i savršenu priliku za osobnu promociju.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Već danas, milijuni će pratiti ovaj sportsko-glazbeni spektakl, a poznatim imenima pridružit će se i Lady Gaga koja će otpjevati američku himnu.

Nekada je bilo dovoljno izaći na travnjak i pjevati, ali iz godine u godinu izvođači se natjeću tko će napraviti veći spektakl. Što se tehničke strane tiče ona je izuzetno teška jer u 17 minuta morate sastaviti scenu, odraditi nastup i razmontirati scenu. Baš zato show je svaki put sve bolji i inovativniji. Za vas smo odabrali tri poluvremena koja ćemo dugo pamtiti.

1993. godine kralj popa Michael Jackson oduševio je publiku

U trenu kada se Michael pojavio na sceni, broj gledatelj podigao se za 8,6% u odnosu na godinu ranije. Jackson je otpjevao miks svojih najvećih hitova okružen sa 3500 dječaka i djevojčica. Bio je to prvi put da su gledatelji tražili bis.

2015. jedan je morski pas ukrao show

Katty Pery svojim je epskim nastupm svakako zaslužila mjesto na listi najboljih. Kostimi i scenografija bili su sjajni, njezin let iznad prepunog stadiona dugo će se pamtiti, ali ipak, jedan običan morski pas privukao je više pažnje od same zvijezde. Sada poznat kao 'lijevi' morski pas, postao je jedan od najpopularnijih likova na internetu, a sve zato što je zaboravio plesne korake i izveo uistinu čudan ples.

2012. Kraljica bila, kraljica ostala

Ona je definitivno najveća maherica na glazbenoj sceni kada je u pitanju pomicanje tehničkih granica tijekom nastupa. Tako je Madonna iza sebe imala vojsku statista koji su je tijekom nastupa pratili. Kostimi su bili apsolutno savršeni, scena je izgledala sjajno. Na vrtoglavo visokim petama, kraljica je skakala po sceni, u jednom je trenu gotovo pala, ali se snašla. Čak je i taj mali gaf pao u zaborav nakon što su joj se na sceni pridružile Nicki Minaj i MIA koja je u jednom trenutku pokazala srednji prst, zbog čega su se čistunci digli na zadnje noge. Bilo kako bilo, Madonna je oborila sve rekorde gledanosti. Njezin show u polufinalu vidjelo je 112,5 milijuna ljudi.

Moramo spomenuti i Beyonce koja je 2013. odradila odličan posao, ali najveći skandal Super Bowl-a dogodio se 2004. kada je Justin Timberlake ogolio dojku Janet Jackson.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene