OVO JE PREVIŠE

Hrvatska sramota: Cijeli svijet bruji o rasističkom ispadu u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da se dobar glas daleko čuje, a loš još dalje pokazao je slučaj Jamie Foxxa.

Strani mediji raspisali su se o rasističkom ispadu koji je poznati glumac Jamie Foxx doživio u Dubrovniku. BBC, Daily Mail, Time, People i brojni drugi ugledni mediji objavili su kako je policija uhvatila i podigla optužni prijedlog protiv dvojice muškaraca koji su izvrijeđali Foxxa na rasnoj osnovi.

Pogledaj i ovo showbuzz NAJLUĐA ZABAVA HITOVI SA ZLATNIH GLOBUSA! Pijana Elizabeth Taylor i epske uvrede Rickyja Gervaisa

Vijest o vrijeđanju holivudske zvijezde prenijela je čak i novinska agencija Associated Press. Umjesto da strani medji pišu o ljepoti naše Hrvatske, oni su se raspisali o incidentu koji je za nas zbilja loša reklama.

''Glumac Jamie Fox otkrio horor koji je doživio u restoranu u Hrvatskoj'', ''Jamie Fox žrtv rasističkog ispada u Hrvatskoj'', ''Jamie Foxx se suočio s hrvatskim rasistima tijekom snimanja filma Robin Hood'', samo su neki od naslova svjetskih medija.  Osim toga, kada svatko bude googlao Lijepu našu ili slavnog glumca neugodno će se iznenaditi kada mu se pokažu medijski naslovi u vezi tog incidenta.

Možemo se samo nadati da se ovakav scenariji više neće ponoviti. 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene