Nigdje ih nema

ŠTO SE TO DOGAĐA S NJOM? Razvode se Shakira i ljubomorni Pique?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira je trebala nastupiti na dvije dodjele nagrada. Razočarala je obožavatelje objavivši da zbog privatnih problema neće nastupati.

Što se to događa sa Shakirom? Naime, glazbena diva na svom je Twitteru otkazala nekoliko nastupa iz privatnih razloga. Otkazala je nastupe na dodjeli Latin Grammy i na dodjeli American Music Awardsa. Trebala je s kolegom Carlosom Vivesom izvesti dva singla na dodjeli latinskih Grammyja, gdje je i nominirana u kategoriji singla godine.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Njen glasnogovornik nije se oglasio povodom otkazivanja pojavljivanja te se svi pitaju koji su to privatni problemi zbog kojih Shakira otkazuje nastupe. Inače je poznata kao veliki profesionalac pa je time svima još neobičniji njezin potez. Pojedini trač portali i blogovi raspisali su se da je svemu kriv navodni prekid između nje i Gerarda Piquea.

Navode i činjenicu daGerard i Shakira već mjesecima nigdje nisu viđeni zajedno, a niti na Instagramu nikakvu zajedničku fotografiju s Piqueom već nekoliko mjeseci. Šuška se da je Pique jako ljubomoran te voli kontrolirati, što bi Shakiri moglo dozlogrditi. Inače, par je već godinama zajedno, a tijekom veze dobili su i dva dječaka.
 

 

Awesome concert! Thanks @coldplay and Chris for the Amazing hospitality!

A video posted by Shakira (@shakira) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene