ŽIVOT U STRCI

TURSKA GLUMICA ZABRINUTA 'Gubimo povjerenje u sebe i ljude. Uništit ćemo se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam intervju sa Sedom Turkmen koja igra buntovnu i šašavu Fahrije u seriji Pitanje časti.

U popularnoj televizijskoj seriji "Pitanje časti" koju imamo priliku gledati na Novoj TV od ponedjeljka do petka, igra Seda Turkmen koja privlači pozornost svojim iskrenim i prirodnim, te nadasve uspješnim, glumačkim performansom. Seda Turkmen igra buntovnu i šašavu Fahrije.

Pogledaj i ovo showbuzz LJUBAV JE POBIJEDILA PITANJE ČASTI Jeste li očekivali sretan kraj?

U seriji Pitanje časti uspješno igrate lik Nerimanine najbolje prijateljice Fahrije koja je iskrena djevojka, pomalo šašavog i buntovnog, ali nadasve dobrodušnog i sanjivog karaktera. Ta vam uloga toliko dobro pristaje da je teško razlučiti igrate li samu sebe. Recite nam nešto o Fahrije.

Prije svega, hvala vam. Fahrije je djevojka iz susjedstva. Njezina je iskrenost čini dražesnijom nego što inače jest. Ona je često znatiželjna i ushićena, ali nema loše namjere. Kao i svi, i ona ima velike snove. Tko zna, možda joj najbolja prijateljica Neriman pomogne da ih ostvari.

Pročitajte i članak o serijama koje su otišle predaleko u nekim scenama.

Danas nije lako susresti tako iskreno i snažno prijateljstvo kakvo postoji između Fahrije i Neriman. Kada usporedite kulturu svakodnevice i života u susjedstvu, čvrsta prijateljstva, ljubav i toleranciju među ljudima u prošlosti s današnjicom... Čini li vam se da su te stvari gotovo izumrle?

Ja sam odrasla u Izmiru, gradu u kojem se ljudi pozdravljaju, iako se ne poznaju. Istanbul je poprilično velika i napučena gradska sredina. Ovdje se život svodi na strku oko posla, škole i zarađivanja za život. Život nam prolazi u strci i zato se ne stižemo upoznati. Mislim da bismo trebali usporiti i dati si priliku da se upoznamo, inače ćemo posve izgubiti povjerenje u sebe i ljude. Uništit ćemo se.

Upoznajte privatno i glumca koji tumači lik Šinasija.

Imate li u privatnom životu osobu kao Neriman s kojom dijelite sve?

U Izmiru imam troje prijatelja s kojima sam nerazdvojna. To su Ezgi, Selen i Efe. Selin i Bora su mi kao brat i sestra. Imam mnogo osoba s kojima sam jako bliska.

Što mislite, hoće li Fahrije naći srodnu dušu o kojoj sanja? Može li se buntovnoj, šašavoj i pomalo naivnoj osobi kao što je ona dogoditi nešto loše?

Fahrije neće spoznati bit života ako ne pronađe svoju srodnu dušu. Želim da što prije pronađe ljubav o kojoj sanja. Zapravo, i ja se bojim da joj se nešto loše ne dogodi. To bi je moglo slomiti.

Imate li neku poruku za osobe kao što je Fahrije?

Nemojte zapostaviti sebe jer iznenada možete ostati posve sami u životu.

Snimanje serije uzima vam mnogo vremena. Kako definirate slobodno vrijeme koje vam preostaje? Koliko vremena odvajate za društvene medije?

U slobodno vrijeme volim uzeti knjigu i sjesti nekamo na čaj. Katkad pišem tekstove. Volim odvojiti vrijeme za doručak. Mislim da čovjek povremeno mora napuniti baterije. A dnevne vijesti i događanja pratim preko društvenih medija.

Postoje li neki planovi ili ciljevi u vašem privatnom i poslovnom životu koje svakako želite ostvariti?

John Lennon je rekao da je život ono što ti se događa dok ti radiš planove za život.

Izvor intervjua http://www.haberturk.com/medya/haber/917663-kosusturmaktan-hayati-es-geciyoruz
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene