Pogledajte pobjednički nastup

Saša Lozar još jednom pokazao svima – maska i glas učinili ga neprepoznatljivim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Lozar odlučio je u ime Nove TV iznos od 10 tisuća kuna donirati zagrebačkom Centru za poremećaj hranjenja BEA.

Saša Lozar transformiran u Arethu Franklin odnio je svoju treću pobjedu, ali i pobjedu u polufinalnoj emisiji te si osigurao mjesto u finalnoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Sličnost je nevjerojatna - video koji morate pogledati!

Đuro ga je u šaljivom tonu priupitao za osobnu iskaznicu, a na kraju mu se i poklonio. „Čudo! Taj glas koji si ga stavio tako u masku! Dvanaestica za masku, za pjevanje, ples!“ poručila mu je Sandra ne mogavši sakriti oduševljenje izvedbom pjesme 'Respect', a Tomo je nakon njegovog nastupa zaključio: „Apsolutno super! Vidi se što je show! Vidi se da je ekipa iza toga, da svi to rade, da nije posao jednog čovjeka, nego zbilja jednog ogromnog tima ovdje koji se svi potrgaju da naprave nešto ovakvo!“

Saša je odlučio u ime Nove TV iznos od 10 tisuća kuna donirati zagrebačkom Centru za poremećaj hranjenja BEA.

Zadnja epizoda druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 6.prosinca iznjedrit će pobjednika. Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput za tjedan dana izvest će svoje posljednje transformacije, a samo najbolji natjecatelj će odnijeti pobjedu. Posljednji put će osmero natjecatelja stupiti na scenu, pa ćemo tako imati priliku vidjeti transformacije u Beyonce, Erosa Ramazzottija, The Pointer Sisters te Miley Cyrus. Preostalih četvero natjecatelja nastupat će u revijalnom tonu, tako ćemo vidjeti dva sjajna dueta, Dušana Bućana i Ivana Šarića u ulozi Dražena Zečića i Anđele te Ivanu Marić i Maju Posavec kao pjevačice iz grupe ABBA.

Pobjednički nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene