il je vole ili ne

Afrika u Krapini: 'Smatram koncert neprimjerenim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gradonačelnik Krapine smatra koncert krajnje neprikladnim.

Turbo folk pjevačica Sandra Afrika u ožujku će održati koncert u dvorani krapinske Srednje škole. I dok mnogi građani smatraju da je takav koncert neprikladan, ravnatelj škole koji je iznajmio dvoranu kaže da se ne bavi glazbenom kritikom.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

'Isključivo Srednja škola Krapina iznajmljuje prostor kada nema nastave, dakle ne remeti se tijek nastave', rekao je ravnatelj

Ipak, gradonačelnik Krapine smatra koncert krajnje neprikladnim.

Građani Krapine izrazili su nezadovoljstvo zbog koncerta koji bi se trebao održati u njihovom gradu.

'Grad Krapina s tim koncertom nema apsolutno nikakve veze. Svako sluša ono što voli, ali osobno smatram koncert neprimjerenim', rekao je Zoran Gregurović.

Iako je poslovna tajna koliko će novca škola dobiti od koncerta, ravnatelj kaže da će sve prihode iskoristiti u svrhu nabavke nove oprem.

Iako mnogi građani nacionalnost navode kao problem, sporni bi mogli biti i tekstovi njezinih pjesama kao što je onaj pjesme 'Netko će mi noćas napraviti sina'.


No, čini se da će ipak biti onih koji će za Sandrin koncert izdvojiti 80 kuna u pretprodaji, a 100 kuna na dan koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene