Slavne face

Šokirani ste? Ovo su najkontroverznije naslovnice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naslovnice časopisa ponekad uzimamo zdravo za gotovo, no neke su se ipak urezale u sjećanje!

Nebrojeno puta samo preletimo pogledima preko naslovnica časopisa koje nas svakodnevno okružuju. No, postoje i one na kojima se pogled malo dulje zadrži i o kojima razmišljamo. Prisjetite se nekih od najkontroverznijih naslovnica u povijesti.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Odaje počast posebnoj osobi Nije tajna da Kate Middleton ima pozamašnu kolekciju nakita, ali jedan komad je neprocjenjiv i ne skida ga: "To je taj isti"

Top 10 najšokantnijih ispovijesti slavnih

1. Demi Moore, Vanity Fair – Kolovoz, 1991.

Prije Jessice Simpon i Britney Spears, svoj trudnički trbuščić pokazala je Demi Moore čime je podigla javnost na noge. Annie Leibovitz snimila je fotografiju kada je bila u sedmom mjesecu trudnoće sa svojom drugom kćeri Scout, piše Radar Online.

2. Kanye West, Rolling Stone –Veljača 2006.

Na listi kontroverznih naslovnica našao se i Kanye West. David LaChapelle fotografirao je poznatog pjevača s krunom od trnja baš kakvu je imao Isus Krist. U opisu je stajalo 'Pasija Kanye Westa', a fotograf je komentirao da je želio da naslovnica izgleda kao naslovna za DVD filma 'Pasija Isusa Krista'.

3. Majka koja doji, Time – Svibanje 2012.

Iako je ovo sasvim prirodan prizor, ljudi ga nisu navikli gledati na naslovnicama časopisa pa je upravo ta naslovnica privukla brojne kritike. Fotografija na naslovnici prikazuje majku koja doji svog trogodišnjeg sina uz pitanje 'Jeste li dovoljno majčinski?'

4. Princeza Diana i Kate Middleton, Newsweek – Lipanj 2011.

Ideja je bila zamisliti kako bi Princeza Diana izgledala i što bi radila u svojim 50-im godinama. Urednica Tina Brown rekla je da je htjela prikazati odnos koji bi te dvije žene imale.

5. Darine Stern, Playboy – Listopad 1971.

Godine 1971. Darine Stern postala je prva Afro- Amerikanka koja se pojavila na naslovnici Playboya. To je u to doba bila veoma odvažna odluka.

6. Miley Cyrus, Vanity Fair – Travanj 2008

Tada je imala samo 15 godina i nije trebala plaziti jezik ili mrdati guzom da bi bila seksipilna. Naslovna stranica Vanity Faira izazvala je različite komentare, no nakon svega što danas radi mlada pjevačica, svi su i zaboravili na nekad kontroverznu naslovnicu.

7.Kim Kardashian i Kanye West , Vogue -Ožujak, 2014.

Iako se po medijima šuškalo kako urednica američkog Vogue 'ledena kraljica' Anna Wintour ne podnaša reality zvijezdu, izgleda kako je ipak popustila pod uvjeravanjem slavnog repera.

No na tračeve je i odgovorila sama Wintour te poručila: 'Kanye me nije molio. Vjerojatno ste pročitali kako me Kanye molio da stavim njegovu zaručnicu na naslovnicu Voguea. Nije ništa takvo napravio. Tračevi su možda bolji za čitanost, no činjenica jest da su oni lažni'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene