Kriva je pčela

Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle u utorak su odradili prvo službeno pojavljivanje otkako su se u subotu vjenčali u Windsoru. Harry je na vrtnoj zabavi Buckinghamske palače održao govor posvećen ocu povodom njegova rođendana.

Princ Charles ove će godine u studenom proslaviti 70. rođendan, a sa svečanim proslavama povodom obilježavanja ove brojke već se započelo.

Pogledaj i ovo George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George car Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Naime, u utorak je u Buckinghamskoj palači održana vrtna zabava u njegovu čast gdje je princ Harry održao i prigodan govor posvećen ocu koji je kratko morao prekinuti. Naime, razlog tomu bila je pčela koja se zalijetala u njegovo uho, a iako ju je on pokušavao ignorirati, to mu nije uspjelo.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Ova pčela zbilja se namjerila na mene'', rekao je i kratko prekinuo govor, što je nasmijalo sve prisutne, kao i njegovu suprugu Meghan koja se smijeh trudila prekriti rukom, ali joj to nije uspjelo.

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ni Camilla  nije mogla ostati ozbiljna, a pošto Charles nije odmah shvatio što se dogodilo, njih dvije su mu objasnile.

Također, bilo je to prvo službeno pojavljivanje princa Harryja i njegove supruge Meghan nakon što su u subotu izmijenili vjenčane zavjete.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene