OBITELJ NA SUDU

KAD OBITELJ ZARATI Ove zvijezde su tužile vlastite roditelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obiteljski odnosi nikada nisu jednostavno, ali situaciji ne pomaže kada roditelji odluče potrošiti novac što su ih djeca zaradila. Ove poznate osobe su zato tužile vlastite roditelje.

Postali su slavni još kao djeca, a s obzirom na to da su bili maloljetni i zarađivali vrtoglave iznose o njihovim financijama su se brinuli roditelji. I to vrlo neuspješno, jer su upravo zbog toga ove zvijezde završile na sudu tužeći svoje roditelje.

Pogledaj i ovo showbuzz KRAH BRAKA BRZINSKI RAZVOD Hollywoodska mama službeno je sama

Mischa Barton

Barton se kao 17-godišnjakinja proslavila ulogom Marisse Cooper u popularnoj seriji 'The O.C.', a tom uspjehu se najviše veselila njezina majka. Naime, Barton je morala tužiti majku kako joj ona ne bi potrošila sve što je mlada glumica dotad zaradila.

Macaulay Culkin

Smatra ga se jednom od najpoznatijih dječjih zvijezdi, a kada su mu se roditelji rastavljali krenula je borba za skrbništvo nad njim. No, Culkin je odlučio sam podnijeti tužbu. Naime, Culkinov otac je bio taj koji je sina gurnuo u filmsku industriju kao dječaka te pohlepno kontrolirao njegov novac i imovine sve dok se Culkin nije emancipirao.

Shirley Temple

Bila je jedna od prvih dječjih zvijezdi, te je nosila titulu najunosnije holivudske zvijezde od 1935. do 1938. godine. No, poprilično se šokirala kada je saznala da roditelji nisu uštedjeli ništa od novca koji je ona zarađivala – radilo se o milijunima dolara!

Kobe Bryant

Košarkaška zvijezda tužila je svoje roditelja kako bi ih spriječila da prodaju razne stvari vezane uz rani početak njegove karijere. Bryant je tvrdio da su mu te stvari roditelji ukrali, dok je njegova majka Pamela tvrdila da joj je on te stvari poklonio. Tužba je riješena izvan sudnice, a roditelji su se morali Bryantu ispričati pismenim putem.

Drew Barrymore

Slavna glumica od malih nogu je počela raditi u Hollywoodu, a već s 15 godina je tužila roditelje kako bi se emancipirala. Barrymore je pobijedila, te uspjela vratiti natrag kontrolu nad svojim financijama i karijerom. Također se odselila i počela živjeti samostalno.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene