Počela akcija

Američki specijalci u Gorskom kotaru - helikopteri nadlijeću Lokve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kadrovi za ovaj film A produkcije čiji budžet iznosi oko 40 milijuna američkih dolara snimati će se i drugdje po Hrvatskoj. Filmska ekipa od dvjestotinjak članova biti će mamac za mnogobrojne turiste, ali i dobar izvor zarade za mnoge gospodarstvenike.

Helikopter s pripadnicima američke specijalne jedinice lebdi iznad jezera u potrazi za blagom na dnu….

Pogledaj i ovo showbuzz Zavirite unutra Mjesto kao iz bajkovitih filmova – nalazi se u Gorskom kotaru!

Dio je to priče američkog filma 'The Lake' A produkcije čiji se kadrovi ovih dana snimaju u Lokvama u Gorskome kotaru. Budžet filma kreće se oko 40 milijuna dolara. Film režira čuveni Luc Besson (Peti Element).

Lokve su poznate po kapelskim kresovima tako da je sad ovo opet nešto novo za Lokve.  I dok se stariji sjećaju davno snimanog ratnog filma, školskoj djeci će ostati uspomene na jedan sasvim drukčiji film čije su snimanje gledali.

PRILIKA Ponuda kakva se ne viđa često na Zavodu za zapošljavanje

'Postoje časopisi gdje se reklamiraju pozicije gdje se snimaju određeni filmovi. Ovo je neka A produkcija i mi ćemo se naći isto u tom katalogu', rekao je zadovoljno načelnik općine Lokve Toni Štimac.

Te filmske industrije, taj filmski turizam stvaraju jedan ukupan značajan doprinos našem turizmu, naše općine, regije ali i cijele Hrvatske', zaključila je direktorica TZ Lokve Đurđa Malnar.

VIDEO Hollywoodska ekipa oduševljena: 'Opatija je predivna'

Svjesni su toga i hrvatski filmaši koji ističu da će samo snimanje stranih filmova i serija Hrvatskoj ove godine donijeti oko dvjesto milijuna kuna

Ovaj će se film u Hrvatskoj nastaviti snimati u lipnju, u Zagrebu, Istri, ali i ponovno u Lokvama kada će filmska ekipa od dvjesto ljudi danima snimati akcijske scene uz jezero. Atrakcija za domaće ljude, ali i turiste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene