LJUBAVNA AFERA

Uzdrmao javnost ''Vidio sam kako princeza Diana vara princa Charlesa''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni pjevač otkrio je do sada nepoznate detalje.

Legendarni pjevač Phil Collins u svojim memoarima ''Još nisam mrtav'' otkrio je najmračnije tajne iz svijeta slavnih i poznatih. Iako nije velika tajna da je Lady Di gajila simpatije prema Jamesu Hewittu, nikad nitko nije potvrdio šuškanja o njihovoj vezi. No, Phil je uspio uzdrmati javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrivena prava istina Preljubnička afera koja je šokirala svijet: U javljanju uživo iza njega prošetala gola djevojka

Budući da je slavni pjevač imao prilike družiti se s nekim najvećim zvijezdama, uspio je prikupiti puno zanimljivih detalja i informacija o njihovim životima o kojima javnost gotovo ništa ne zna. Jedna od najvećih javnih tajni je preljub princeze Diane koji je Phil vidio svojim očima. Cijela priča krenula je 80-ih kada se Phil započeo družiti s članovima britanske kraljevske obitelji. Jednog dana vidio je automobil princeze Diane, a kada je pogledao unutra, šokirao se.

Vidio je scenu u kojoj su Lady Di i James Hewitt bili prilično bliski. Kada je shvatila da je ''uhvaćena'', Lady Di se samo nasmijala i dalje bezbrižno porazgovarala s Philom.

No, nije samo priča o princezi Diani uspijela zainteresirati javnost. Phil u svojim memoarima otkriva i detalje iz života pjevačice Cher, Michaela Jacksona, ali i svoje ''prljavo rublje''. Naime, otkrio je i svoje ljubavne afere.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene