Intimni trenuci

Otkriveni detalji slavnog vjenčanja - ovo sigurno niste znali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sitnice koje će zauvijek pamtiti!

Kad suAngelina Jolie i Brad Pitt počeli planirati svoj 'veliki dan', nisu morali dugo smišljati savršeno vjenčanje - za to su imali svojih šestero djece, piše Mirror.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Intimno vjenčanje za samo 20-ak prijatelja i članova obitelji održano je u Chateau Miraval u Francuskoj, a časopis People objavio je ekskluzivne fotografije vjenčanja, kao i Angelinine jedinstvene vjenčanice, koja je bila ukrašena crtežima njezine djece. A evo i detalja koje niste znali!

1. Torta je napravljena kod kuće!

Par očito nije želio puno potrošiti pa je torta napravljena kod kuće. To nije bila nikakva raskošna tvorevina na tri kata, već torta koju je njihov sin Pax napravio uz pomoć svog prijatelja. Navodno su se njih dvojica veoma zabavili radeći tortu za veliki dan.

Procurile fotografije najiščekivanijeg vjenčanja u svijetu slavnih!

2. Gosti su jeli brancina

Uz domaću tortu, gosti su imali priliku jesti i domaću hranu. Poslužena je bila šunka i domaći sir, a glavno jelo bio je svježe upecani brancin.

3. Veo su ukrasila djeca

Najbolji detalj cijelog vjenčanja je veo slavne glumice. Na njemu su crtežu njezine djece koji uključuju medvjediće, cvijeće, zebre, zečiće, zrakoplove i šaljive riječi.

4. Djeca su sve organizirala

Iako se šuškalo o tome da će djeca pomoći u organizaciji, to je na kraju stvarno tako i bilo. Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Shiloh i Knox osmislili su što će njihovi roditelji imati obučeno, a cijelu su ceremoniju prošli nekoliko puta kako bi sve ispalo savršeno. Vježbanje koraka i nošenje prstena – sve je moralo ispasti savršeno.

5. Glazba

Dok su Angelina i djeca hodali prema oltaru, Brad je mumljao poznatu skladbu 'Here Comes The Bride'. Tradicionalna svadbena melodija svirala je dok su izlazili iz crkve.

6. Prisjetili su se i onih kojih nema

Brad je kraj oltara postavio ugravirani kamen kao uspomenu na Marcheline Bertrand, majku Angeline Jolie koja je 2007. godine preminula od raka.

'Bilo nam je jako važno da su svi opušteni i da je dan ispunjen smijehom. Ovaj poseban dan podijelili smo s djecom i bili su to zaista sretni trenuci za našu obitelj', rekao je novopečeni bračni par za People.

Čak je i Angelinina vjenčanica bila odraz dječje kreativnosti. Luigi Massi, koji radi za Versace, ušio je desetke dječjih crteža u haljinu i veo. 'Luigi mi je poput člana obitelji i nisam mogla zamisliti da bi itko drugi osim njega obavio taj posao. On pozna djecu i bilo je baš zabavno napraviti takvu vjenčanicu', rekla je Angie.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene