ujedinili Hrvatsku

VIDEO 'Ja sam mislio da će biti samo snimka na TV-u, hvala svima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Gradskoj tržnici u Sisku održan je humanitarni koncert za Matiju i Milana Basarca, oca i sina koji su ujedinili Hrvatsku!

Priča o 15-godišnjaku čija je jedina želja bila da tata ima novu perilicu kako rublje više ne bi morao prati ručno, doživjela je svoj nastavak. Na Gradskoj tržnici u Sisku održan je humanitarni koncert koji je okupio oko 4 i pol tisuće ljudi. Svoju 80 godina staru, trošnu kuću bez vode i struje, Matija i Milan Basarac uskoro bi trebali zamijeniti novom jer sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je upravo za izgradnju njihovog novog doma.

Pogledaj i ovo Humanitarni koncert 72 sata bez kompromisa - 1 ''Ako se sad razvedem...'' Što ovih dana Petra Dragojevića čini ponosnim, a kako je Giuliano proslavio 20. godišnjicu braka?

Opet smo posjetili Matiju i Milana: Kod obitelji Basarac bio je i jedan poseban gost

'Ovo mi puno znači, i koncert se čak organizirao, svi ljudi koji su se javili, izvođači i sve, hvala i svaka im čast. To mi stvarno puno znači, tolko ljudi, ne znam više što bih rekao, samo zahvaljujem se svima', rekao je Milan.

'Ja sam mislio da će biti samo snimka na televiziji ali to je, tako pokrenuta cijela lavina, ne da se digla cijela Hrvatska, digli su se i Hrvati i van zemlje i svima toplo zahvaljujem i dan danas surađujemo, eto hvala svima', rekao je Matija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene