Gaf za gafom

Odali počast živoj ženi: "Izvan sebe sam. Ovo je razočaravajuće"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je ovogodišnja dodjela Oscara protekla u znaku katastrofalnih gafova.

Dok se još nije slegla prašina oko skandala s proglašenjem krivog dobitnika na Oscarima u javnost je iscurio još jedan katastrofalan gaf protekle večeri. Naime, tijekom odavanja počasti istaknutim osobama iz Hollywooda koji su preminuli u protekloj godini na video zidu osvanula je zabunom fotografija žene koja je živa.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

Umjesto kostimografkinje Janet Patterson, koja je imala čak četiri nominacije za Oscar, u pozadini se pojavila fotografija australske producentice Jan Chapman. Producenticu je ova nezgoda potpuno slomila jer su ona i pokojna Janet bile jako bliske prijateljice, piše Huffington Post.

"Izvan sebe sam jer su koristili moju fotografiju umjesto fotografije moje prijateljice i dugogodišnje suradnice Janet Patterson. Pitala sam njenu agenciju za fotografije koje će koristiti na Oscarima, a njima su poručili da je sve riješeno. Janet je bila ljepotica koja je četiri puta bila nominirana za Oscara pa je jako razočaravajuće što se dogodila ovakva greška", napisala je Jan u e-mailu koji je poslala Vainty Fairu.

"Živa sam i zdrava te aktivna kao producentica", zaključila je Jan.  Inače, Janet Patterson preminula je u listopadu 2015. godine, a među filmovima na kojima je radila ubrajaju se Portret dame, Oscar i Lucinda, Bright Star i Piano, na kojem je surađivala s Jan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene